Gyurcsány: Ha szabad vakcinaválasztás van, akkor a kígyók kígyóznak

2021. április 30. 18:46

Saját magán is ironizált a DK elnöke.

2021. április 30. 18:46
null

Ki ne emlékezne Gyurcsány Ferenc 2018-as sajtótájékoztatójára, amikor a DK elnöke a választások 19 órai befejeződését követően Orbán Viktort kritizálta, mivel az átjelentkezettek miatt sok budapesti szavazókörnek hosszabbítani kellett.

„Kígyók kígyóznak”– botlott meg Gyurcsány nyelve, a mondatból pedig mém lett. Most úgy tűnik, a volt miniszterelnök még ezt is képes felhasználni, hogy újra kritizálhassa az Orbán-kormányt. A mai nap ugyanis elértük a 4 millió beoltottat, ehhez azonban pénteken fel kellett pörgetni az oltási kampányt, így több hírportál is beszámolt arról hogy, hatalmas sorok állnak az oltópontoknál, ahol előzetes regisztráció után Pfizer-vakcinával is lehet oltakozni.

„Nem olyan bonyolult dolog ez. Ha szabad vakcinaválasztás van, akkor a kígyók kígyóznak:)”írta most a közösségi oldalán Gyurcsány.

„Akkor legyen minden nap. Ne csak Fradi meccs előtt, amikor nyitni akar a focirajongó miniszterelnök” – foglalta bele a posztba a DK legújabb követelését.

 

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. május 01. 10:08
szia boa
Salamander
2021. május 01. 08:26
Nagy barom vagy Feri!  :))))))))) Megint hulla részeg :)
VeJoLa
2021. április 30. 23:18
Nem azért kígyóztak, locskaferke! Eddig is szabad volt a választás! Azért kígyóztak, mert a híveidnek csak a Pfizer a vakcina!
Korrupt Kornél
2021. április 30. 21:17
a piarajongó elqró csupán bezárja az ajtót és leissza magát! klára már az öregecskedőt csak dísznek használja. Nagy a tömeg klára körül... vágópifti, greci , karikaki, a csabagyerek... stb. ferkó meg csak piál bánatában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!