Két új dallal jelentkezett a Kárpátia

2021. április 29. 20:23

A zenekar új albuma májusban jelenik meg.

2021. április 29. 20:23
null

2021 májusában jelenik meg a Kárpátia zenekar „Csatazaj” című albuma, az együttes csütörtökön két dalt is bemutatott az albumról, „Barát vagy ellenség” és „Hópehely” címmel.

Mint közleményükben írják, a „Barát vagy ellenség, egy örök, de mégis aktuális témát boncolgat, míg a Hópehely a klasszikus Kárpátia hangulatot idézi.”

Reméljük, hogy a barátainknak elnyeri a tetszését, és egyúttal az ellenségeinket bosszantjuk vele”

– üzente a zenekar.

***

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. április 30. 19:41
A "Hópehely" nagyon ott van. Sajnálom a ballibeseket, hogy annyira nem képesek, hogy meghallgassák csak azért mert a Kárpátia. Az is igaz, hogy hiába is hallgatnátok, meg sem értenétek. Az is igaz ballibesek, hogy a Hópehely szövege soha nem fog "felérni" a "lónak a fasza"-hoz. Nekünk jó a Hópehely, nektek meghagyjuk "a lónak a fasza"-t.
tacsi90
2021. április 30. 11:20
a pocakos vajda házi trubadúrjai is bejelentkeztek egy kis állami támogatásért...jóvan az gyerekek;)
lutra
2021. április 30. 09:41
Ellenség: Gyurcsány Áruló: Jakab Barát: Orbán
Bell & Sebastian
2021. április 30. 09:38
A második jobb, az epikus nótákban jobbak. Megzenésített versek ezek, annyi oktávot fognak át, amennyi még bárki által kiénekelhető. Kiváló bulizenekar hétköznapi közönséggel, minden generációból. A klipek minősége kritikán aluli, azért ezen a gagyi színvonalon már túl kellett volna esni. A hangzás megbízható iparosmunka, nem is értem, miért nem játsszák a rádiók? Talán a direkt politikai töltet miatt, amitől agyfrászt kap minden neoliberal. Ami nem tetszik, a sokadik lemez után már egy kaptafára húzható a produkció, nincsen zenei meglepetés vagy mélyebb szöveg. Kellene fejlődni, fiúk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!