Verebes István Havas Henriket ekézi

2021. április 03. 10:23

„Kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el” – fogalmazott a színész Havas Henrikről.

2021. április 03. 10:23
null

Verebes István a Blikknek adott interjújában mondta el véleményét Heti hetes-beli kollégáiról, így Havas Henrikről is. Verebes a következőket nyilatkozta Havasról:

Kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el”

– fogalmazott a színész. Hozzátette: „Ott mindenki szerepet játszott, ő volt a Tanár úr, a mindent tudó, mindenkit ismerő, »hatnapos« államtitkár figura. Aztán a műsornak vége lett, ő meg benne maradt a figurában. Nagy kár érte, mert egykoron az ország legjobb riportere volt.”

 

Címlapképen: Verebes István rendező Gerhart Hauptmann Naplemente előtt című drámájának próbáján a József Attila Színházban 2019. január 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. április 07. 07:48
Verebes anno MISKOLCI SZINÉSZ korában--jó régen volt--még lehetett volna VALAKI. Utána nem lett, (és folyamatosan nem!) mert a tehetsége elúszott, "AZT"--mindenféle értelemben--APRÓPÉNZRE VÁLTOTTA. Ha ez kellett neki???? Megkapta......
syphax
2021. április 05. 12:29
Teljesen helytálló Verebes Istvánnak a Havas Henrik irányába "megcimzett" NEGATIV TARALMÚ MEGÁLLAPITÁSSORA. Viszont az is igaz: VEREBES ISTVÁNRÓL IS ELMONDHATÓ "EZ"-"AZ"-"AMAZ"-- nem éppen "szépséges" és pozitiv kicsengésű minősítés....teljes joggal ugyanúgy, mint Havasról. Egyik kutya másik eb!
Mandolini
2021. április 05. 09:50
Verebes, ha hithű zsidó vagy, kezdhetsz remegni az isteni igazságszolgáltatástól, ha bolsi vagy megnyugodhatsz. Vagy még nem döntöttél?
nyugalom
2021. április 04. 21:25
A heti hetesben nagyon egyet értettek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!