Egyszülős központ hoz létre Budán a kormány

2021. május 19. 15:24

A Déli pályaudvar mellett 2022-ben nyílik majd meg az egyszülős családokat segítő intézmény – jelentette be Fürjes Balázs.

2021. május 19. 15:24
null

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2022-ben megnyitja az első budai egyszülős szolgáltató központot – jelentette be Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár. A politikus közölte, a kormány elfogadta Novák Katalin családügyi miniszterrel a közös előterjesztését, ezért állami támogatásból létrejöhet a speciális helyzetben lévő családokat segítő intézmény, amely a Déli pályaudvar mellett épül majd meg.

Ezzel a pesti után a budai oldalon is lesz egyszülős központ – tette hozzá a politikus. „Köszönet Novák Katalinnak és Nagy Annának, az Egyszülős Központ megálmodójának!” – írta Fürjes Balázs.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. május 19. 18:16
"Egyszülős központ hoz létre Budán a kormány" Ki hoz létre? Mit hoz létre? Már az alapfokú magyar nyelvtudás sem feltétel a cikkcímadáshoz?
Falfirka
2021. május 19. 16:26
MIÉRT IS BUDÁN??????????????????????? MINDEN JUDAPESTNEK??????????????????? VIDÉKEN NINCSENEK EGYSZÜLŐS GYEREKEK???????????????????????? FIDESZ MINDIG A VIDÉK NYERI MEG A VÁLASZTÁST NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fatman
2021. május 19. 16:25
mindegy hogyan, csak szülessenek gyerekek... :) csak ironizálok, semmi gond, HAJRÁ!
cutcopy
2021. május 19. 16:17
Ennyit a libsik isztambuli egyezkedéséről..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!