Minden indoklás nélkül törölte a Facebook a Trollfoci oldalt

2021. június 16. 14:10

Kilenc év működés után, előzetes értesítés nélkül cselekedett így a technológiai óriáscég.

2021. június 16. 14:10
null

A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a Facebookon, amely a magya és nemzetközi futball kapcsán közöl humoros mémeket és egyéb tartalmakat.

A Trollfoci egyúttal üzleti vállalkozás is, van saját weboldala, blogja, könyve, sportpubja. mobilapplikációjA. 2015 tavaszán saját műsort kapott a SportKlub TV-n, a produkció állandó műsorvezetője Rekop György. A Trollfoci adminjai jelenleg Ziccer TV címmel a PEsti TV-n rendelkeznek műsorral.

Fotó: PestiTV, YouTube

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2021. június 17. 06:44
A Pesti TV-n megjelenés az egy olyan dolog, amit a fészbukkon nem tolerálnak. Egész pontosan AZT sem. Ezek a nagy "tech cégek" erősen be vannak kötve a nem is tudom hova. De a gugli is kb. 24 órán belül átvezette a kínafikázó utcaneveket.
az ember
2021. június 16. 22:24
A Facebookot be kell tiltani. Ki kell mondani róluk, hogy normalitásgyűlölő, heterofób faszok.
Ferer
2021. június 16. 21:36
Trollok amugy is ne csodálkozzunk.
Zsaturnuzs
2021. június 16. 18:04
Mellőzték a műsoraikban a női focit. Kirekesztették az afrikai néger bajnokságokat, kupákat, játékosokat és edzőket. Egyetlen percet sem szántak a faluvégi cigány futballvilág fejlődésére. Soha, de tényleg soha nem mutatták be az évek alatt egyetlen fociban európai sikert elérő migráns életútját, küzdelmeit sem. Nyilván az LMBTQI+ körbe sorolható, netán pedofil labdarúgót sem interjúvoltak meg a pályákon és az öltözőkben szerzett élményeiről. Röviden: álhíreket terjesztettek tömegek körében. Mindezt vidáman, nevetgélve követték el, ezzel súlyosbítva vétkeiket és kimerítve az elvetemült, megrögzött fasiszta fogalmát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!