A Heti Hetes producere: Verebes hazug disznó, Havas agyament újságírócska

2021. július 05. 12:57

Ónodi György nem fogta vissza magát, Havas Henrik már reagált is.

2021. július 05. 12:57
null

Nagyon nyers véleményt fogalmazott meg a Heti Hetes egykori producere a műsor szereplőiről, főleg Verebes István és Havas Henrik kapott durva kritikát – írja a Life.hu. Ónodi György egyiküket újságírócskának, másikukat pedig hazugnak nevezte.

Megtagadták a műsort, ez nagyon nem tetszik a producernek

A komoly indulatot az váltotta ki, írják, hogy a műsor egykori szereplői közül azóta többen megtagadták a Heti Hetest. Verebes például azt mondta, csak a pénzért vállalta, hogy taníttatni tudja fiát. „Mondjuk ki, kurvaság volt ez a részemről" – mondta a színész nemrég egy műsorban. „A Verebes volt az, aki Bazitáról, ami nincs közel, hiszen Zala megye, egy nappal adás előtt, minden csütörtökön feljött, hogy gegeljük a műsort.Imádta, rajongásig szerette, büszke volt rá, majd egyszer csak úgy érezte, hogy neki jobban áll a Geréb szerep, mint a sztárság és hogy csak a fia taníttatására gondolt. Nem igaz” – idézi a Blikk a Lali király CsütörTöke című műsorban elhangzottakat.

 – mondta Verebesről, de Havast sem kímélte.

„A Havas Henrik nem egyértelműen tagadja ezt a dolgot, de ő is mond nekem fájó mondatokat erre a dologra, de nem igazán érdekel. Én ezt két vénember szenilitásának tudom be,az egyik egy velejéig romlott hazug disznó, ez a Verebes, a másik egy agyament újságírócska, ez Havas Henrik.De nem élem meg rosszul, tudomásul veszem, hogy jellemtelen emberek vannak az én kollégáim között” – mondta.

Havas válaszolt

Havas Henrik így reagált az elhangzottakra. „Ónodi Gyuri bármit mondhat rólam, én kedvelem és nagyon sajnálom, hogy beteg.Abban a lelkiállapotban, amiben ő van szerintem bármit mondhat. Én többször elmondtam, hogy kétszer vagy háromszor önszántamból hagytam ott a Heti Hetest,és legalább annyiszor ki is rúgtak. A kollégáimat kifejezetten kedveltem, Gálvölgyi a barátom, Bajor a cimborám volt, nekem személy szerint senkivel különösebb bajom nem volt, nagyon jó emlékeim vannak arról a közel húsz évről, amelyet kisebb nagyobb megszakítással ott töltöttem” – mondta Havas, aki részben osztja a producer véleményét Verebesről.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. július 07. 06:42
Link-hedonista MANUSCH volt ez a Verebes világéletében és nyilván ma is az. Persze most már öregen meaculpázik, mint a huzat--dehát ez így szokott lenne a SELEJT EMBEREKNÉL, gerinc nélküli niemandoknál--törvényszerűen.
nemecsekerno_007
2021. július 06. 12:54
Ilyenek vagytok balfaszok. Szomorú, hogy a rendszerváltás után 20 évig húztátok. De ez csak azért lehetett mert egymás faszát szoptátok.
Welszibard
2021. július 05. 22:08
Heti Hetes meg az ő "humoruk"? Fábry Sándor egymaga százszor jobban és színvonalasabban csinálta. Ezért utálta őt annyira a Farkasházy. A rosseb ette, hogy a Fábri nem akar velük együtt vonyítani.
nempolitizálok
2021. július 05. 18:00
Valójában bemutatták a belpesti kommunista gyökerű zsidóság szemléletét. Én speciel undorodtam ezektől. Lehet, hogy megbánta Verebes, de Verebes nekem ma is ugyanolyan undorító, ahogy Havas is. Tulajdonképen ezek és még jó pár hasonló, pénzért évek alatt leégették saját fajtájukat. Nem vagyok képes előítélet nélkül ránézni egy hasonlóra, mondhatni, rasszista (antiszemita) lennék, ha a jobboldali, vagy csak a nemzeti érzelmű zsidók nem lennének kivételek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!