Az ELTE BTK eltávolította Instagramjáról az LMBTQ-kisokost

2021. július 01. 13:02

A CitizenGO által indított telefonos kampány hatására 2 óra alatt eltávolította a kisokost az ELTE BTK.

2021. július 01. 13:02
null

Mint arról mi is beszámoltunk, összesen kilenc informatív képpel érzékenyítették a diákokat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem bölcsészkarának hivatalos Instagram-oldalán. Az Instagramon közzétett bejegyzést a kar hivatalos fiókja osztotta meg.

A CitizenGO a hír hatására elindított egy petíciót, mint írják,

döbbenettel értesültünk róla, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkara kritikátlanul beállt a tudománytalan és teljesen abszurd transzgender-ideológia reklámozásába.”

A felhívásban azt is írják: „emellett az ELTE BTK másokat is arra ösztönöz, hogy a valóságot figyelmen kívül hagyva támogassák összezavarodott emberek tévképzeteit”.

Végül pedig arra szólította fel a CitizenGO a követőit, hogy hívják fel az ELTE bölcsészkarát, és kérjék meg őket a valóságtagadó, tudománytalan LMBTQ-kisokos törlésére. A petíció elindítói nem sokkal később közölték: az akció nagyon hamar sikerrel járt, ugyanis a kar a telefonos kampány elindítását követően két óra alatt törölte az LMBTQ-tartalmakat. 

Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj. Illusztráció.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. július 03. 20:48
Csatlakoztam a felhíváshoz és örülök, hogy sikerült. Azt azonban szeretném, ha megtalálnák a felelősöket és eltávolítanák az egyetemről őket. Egy egyetem nem buzitanya, és nem lehet liberális politikai viperafészek sem. Azok az oktatók, szellemi műhelyek takarodjanak onnan.
mucsay
2021. július 01. 20:31
nincs még kinn az eltén a szivárványos zászló? nahát. kiváncsian várom mit fognak kitalálni, mer ezt a klub nem fogja hagyni.
KeKoP
2021. július 01. 20:11
Ez valami túlbuzgó libsi magánakció lehetett. Mind a dékán, mind a rektor nem a libsik közé tartozik, sőt, mindketten rendes konzervatívok. A libsik egy rettentő hangos, de törpe kisebbség. Nem több.
Tisza009
2021. július 01. 19:21
A nyelvészet az egyetlen egzakt tudomány a bölcsészettudományok között. A nyelvészetet hagyjuk ki ebből a fosból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!