Karácsony Gergely a választókkal fizettetné ki Szabó Tímea büntetését

2021. július 05. 15:37

A főpolgármester ezúttal adakozásra buzdít közösségi oldalán.

2021. július 05. 15:37
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Szabó Tímea közösségi oldalán jelentette be, hogy Kövér László 9,6 millió forintra büntette, amiért kitűzte a „Fidesz logóval összemontírozott kínai zászlót” a Fudan Egyetem Budapestre településével kapcsolatban.

Most Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje segít párttársának „összeszedni” az összeget. „Kövér László, házelnök nem először él vissza a hatalmával, nem először próbál ellehetetleníteni egy képviselőt ekkora mértékű büntetéssel” – írta a főpolgármester Facebook-oldalán. 

Karácsony szerint: 

Szabó Tímeát ennél keményebb fából faragták, sem ő, sem a többi ellenzéki politikus és miniszterelnök-jelölt nem ijed meg

Elmondása szerint: „Azért fogunk küzdeni, hogy ne épüljön meg ez a túlárazott elit egyetem.”

Fotó: Trenka Attila

Szövegközi kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vtznmnksr
2021. július 06. 16:59
Támogatom. Butapest vörös rongyokba öltözött lumpenprolijai semmi perc alatt összedobják Kabul sziniszanaszét szopatott rózsájának a büntit.
Isten jobb keze
2021. július 06. 14:19
Ez most mennyivel jobb, vagy rosszabb annál, hogy a magyar választók adó forintjait a kormány a megkérdezésüknélkül külföldre szórja szét??!! Erdély-Románia stb! Itt ebben az esetben felkérés történt, tehát a választók tudnak dönteni, hogy adunk, vagy nem adunk!
Jenochef
2021. július 06. 09:13
Eddig is ezt tették! Régebben juhász, most jákob, hadházy, szabó! De a fél ország éhezik, meg mélyszegény!
kuckos
2021. július 06. 08:53
És mi van a szegedi szúnyogok, és a nagyon felkészült, puha popsijú Fidesz frakcióvezető kapcsolatával? Az nem hír errefelé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!