Újabb 24 órára letiltották Bayer Zsoltot a véleménye miatt

2021. augusztus 18. 18:08

„Bayer Zsoltot is leszedte Zuckerberg! Egy napig nem posztolhat, mert elmondta a véleményé. Nehezített a pálya, de harcolni kell! Együtt nyerhetünk csak!” – adta hírül Bohár Dániel Facebookján.

2021. augusztus 18. 18:08
null

„A Lufthansa is rátette ujját a kor ütőerére, és azonnal ráérzett a legproblémásabb területre. Így aztán mostantól a járatain tilos lesz kimondani azokat a súlyosan sértő és kirekesztő szavakat, miszerint "hölgyeim és uraim". Helyette valami mást fognak használni, csak még nem találták ki, mit is pontosan.

Esetleg segíthetünk néhány ötlettel:

-Faszkalapok-Hermafroditák (vagy csak frodik?)-Idióták-Semmilyenek-Pszichopaták-Meztelen csigák-Homárok

(Még hogy nem a sátán vette át az irányítást a Nyugat felett... de, igen, pontosan ő...)

Nincs több hölgyeim és uraim, gendersemlegesen köszönt a Lufthansa

Még nem döntötték el, milyen kifejezést fognak használni.”

Ezt a véleményét osztotta meg Bayer Zsolt hivatalos Facebook oldalán bejegyzés formájában, melyért 24 órára letiltotta a tech óriás. Ezt a hírt Bohár Dániel tette közzé saját oldalán azzal a képernyő-felvétellel, melyet Bayer zsolt lapjának adminisztrátora kapott indoklásként a lépésre. Íme: 

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. augusztus 20. 10:45
CUKKERBERG ZSIDÓ KAPJA BE AZ APJA HÓTTKÓROS FASZÁT OSZT' ÉLVEZZEN EL RAJTA!
szodabár
2021. augusztus 19. 21:25
Liberális diktatúra.
I_Isti
2021. augusztus 19. 10:30
Elképzelem annak a fészbukcenzornak az arcát, aki lassan rángatózó szájszéllel folyamatosan olvassa a feljelentőleveleket, és azonnal lecsap, amikor úgy ítéli, hogy egy jobboldali megmondóembert stemplizni lehet... vagy azt a gyökeret, aki betanította az ai-t, hogy milyen magyar szöveg milyen szövegösszefüggésben számít "gyűlöletbeszédnek". Szép ezaz újvilág na.
kitiltott
2021. augusztus 19. 10:22
A DK s fotelpartizanok Védik a védhetetlent az abnormalitast a normálissal szemben Csak ne a zorban .. Igaz amnéziás & irigy koalíció?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!