Bronzérmes lett a paralimpián a kajakos Varga Katalin

2021. szeptember 04. 07:06

A sportoló a magyar küldöttség 16. érmét szerezte.

2021. szeptember 04. 07:06
null

Varga Katalin bronzérmet nyert K1 200 méteren a tokiói paralimpián. A KL2-es kategória magyar indulója már a csütörtöki előfutamában is jól szerepelt, de másodikként célba érve középfutamra kényszerült. Abban szombaton simán nyert, majd a bő egyórával későbbi döntőben nagyszerűen evezve két brit ellenfele, Charlotte Henshaw és Emma Wiggs mögött ért célba.    

A balesetes sérült, 35 éves magyar kajakos, aki öt éve ötödik volt a riói paralimpián, idén pedig ezüstöt nyert az Európa-bajnokságon, a magyar küldöttség 16. érmét – a negyedik bronzot – szerezte.

(MTI)

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2021. szeptember 04. 23:36
Gratulálunk! Köszönet mindegyik sportolónak a teljesítményéért, szívmelengető érzés és büszkeség. Csak így tovább!
flesh ripper
2021. szeptember 04. 09:17
Ha egy hátrányos helyzetű ember, olyan elképesztő teljesítményre képes, mint a mi nagyszerű páraolimpikonjaink, akkor azok a semmittevő paraziták, akik munka, feladat, hívatás helyett, a nap 24 órájában, a fosos, szotyolahéjas, chips-törmelékes kanapéjukba ragadva, csak az interneten, különböző fórumokon mocskolódnak, destruálnak, hányják a toxikus epéjüket, vajon mit érdemelnek? Mit érdemel a semmittevő, romboló hülyegyerek, KamuGeli? Mit érdemel a mételyező, destruáló Böszme és Böszméné? Mit érdemel egy Fekáliásbandi, vagy egy Parizeresjakab?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!