Harmincegy ember elhunyt, 1 492 új fertőzöttet azonosítottak a hétvégén

2021. október 04. 09:08

A beoltottak száma 5 895 282, közülük 5 657 967 fő már a második oltását is megkapta, 804 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

2021. október 04. 09:08
null

Az elmúlt három napban 1 492 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 824 876 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 31 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 30 230 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 786 737 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 7 909 főre emelkedett. 560 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 87-en vannak lélegeztetőgépen – olvasható a koronavirus.gov.hu kormányzati portálon.

Nyitókép: MTI

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2021. október 04. 13:24
A kizsarolt,megfélemlített nép oltakozása teljes kudarcot jelent a halál lista egyértelmű! Nos kik azok a latrok akik miatt hullik a nép mint a legyek? Nem is kérdés! Kell nektek a kóborlás,a foci meccsek,meg a fesztiválok,tömegrendezvények ? Persze most itt az eredmény ma 31 elveszett emberi élet,holnap-és később mennyi,megéri játszani az emberek életével? Nos teljes lezárás már elkésett hisz az egész ország megfertőzve!
barnabibambi
2021. október 04. 11:57
Mondtam már korábban hogy durván beindul a hullahegyek növekedése,már csak a korábbi magyar világrekord megdöntése marad a halálozási rátába!Szóval lehet megköszönni az idióta Orbán bandának !
Andilla
2021. október 04. 11:15
Csodás hétvége volt! Gyönyörűszép, szinte nyárias napsütés, órákat napoztam, bicikliztem, tornáztam, egy picit megmártóztam a Dunában, négynapos szülinapi buliban vettem részt (csak két nap és két éjszaka), birkapöri, ökörsütés, halászlé (a túróscsusza lemaradt), disznótoros lakoma, csapolt Pilsner, bajor sörök Münchenből, borok válogatott pincészetekből, ne tudjátok meg, milyen pálinkák és egyebek (mindennek ellenére a legdurvább berúgás is kulturáltan történt!), evezés, gyerekzsivaj, sok kutya, kb. 100 ember az országból innen-onnan, tábortűz, blues, rákkendroll, tánc, móka-kacagás vég nélkül, imádták a koncertünket, mindenki imádott mindenkit, öleléses-puszis búcsúzkodás, kevés alvás (tábori körülmények), az utoldós darab szemetet és az utolsó poharat is eltakarította a társaság. A környéken még néhány másik koncert, fesztivál, szezonzáró buli, forgalmas bicikliút, a komp dupla hajóval, megállás nélkül jár, minden korosztály sétál, játszik, bicajozik, rollerezik, evez, SUPol, motorozik, a szabadtéri tornapályákat gyúrja, beszélget, eszik-iszik, kutyát sétáltat, horgászik, követ dobál a vízbe, eteti a kacsákat, gyönyörködik a napfelkeltében/naplementében, a parton ücsörögve olvas, tele vannak a teraszok, az üzletek egy picit később zárnak be. Kár, hogy itt képeket nem lehet megosztani, nagyon szépeket csináltam. Otthon a 80 éves anyukám nyugdíjasklubjában is remekül sikerült a zsíroskenyeres traccsparti. Szépen érik még a paradicsom, a szőlő meg a málna, még mindig jó sok munka van a kertben. Ő az az egyik idős ember, akit valakik annyira nagyon féltenek (és akit hibáztatnak azért, ha MÁSOK kórházba kerülnek, vagy netán meghalnak), pedig neki egyszerűen nincs szüksége olyan szurira, ami állítólag megvédené egy olyan iszonyú-ferőző-veszélyes-halálos betegségtől, amelynek eddig három hullámát egészségesen élte meg. Emellett tömegek a vadászkiállításon, Nemzeti Vágta, számtalan rendezvény országszerte. Na, vissza a "valóságba" (=média, internet): járvány, betegség, halál, "védőoltás"-nak nevezett kísérleti injekció, félelem, elrettentő (=elrettentésre szánt), ki tudja, mennyire igaz (=már bevallottan megmásított) számok... Szép napot mindenkinek, élvezzétek a ragyogó napsütést! A D-vitamin (a 2012-es, Prof Merkely Vakcina Pusher Béla által is jegyzett) magyar orvosi konszenzus szerint megfelelő adagolásban 90%-kal csökkenti az influenzaszerű megbetegedések számát... (Akinek ez nem tetszik, hálás volnék, ha pár szóval megemlítené, hogy KONKRÉTAN melyik része nem tetszik: az, hogy mit csináltam-láttam-tapasztaltam a hétvégén? Hogy az egészséges anyukám mit csinált? Hogy a médiában megy a félelemkeltés? Hogy gyönyörű napsütés van? Hogy a D-vitamin segít?)
kálmi
2021. október 04. 11:10
A halottak száma elég magas. Az ellátás a hétvégeken kielégítő? Vagy öreg már, mehet a lecsóba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!