Jakabnak nem tetszik Márki-Zay és Karácsony összefogása Dobrev ellen

2021. október 02. 10:54

A Jobbik előválasztási versenyből kieső miniszterelnök-jelöltje szerint ezzel csak sebeket ejtenek az ellenzéki összefogáson, és csökkentik a kormányváltás esélyét.

2021. október 02. 10:54
null

Jakab Péter a Facebook-oldalán reagált arra, hogy Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely összefog Dobrev Klára ellen. A Jobbik elnöke szerint ha azért fognának össze, hogy növeljék az ellenzéki szavazók számát, azt üdvözölné, de mivel azért fognak össze ketten, hogy ne a harmadik nyerjen, szerinte nem tesznek mást csak sebeket ejtenek az ellenzéki összefogáson és csökkentik a kormányváltás esélyét.

„Srácok! Mi lenne, ha nem legyőzni akarnánk egymást, hanem kiegészíteni? Mi lenne, ha nem egymás ellen fognánk össze, hanem Orbán ellen? Mi lenne, ha nem árkot ásnánk a szavazótáboraink közé, hanem egyesítenénk őket? Megmondom, mi lenne.

Győznénk. Nem csak mi, hanem a nemzet. Ne játsszátok el az esélyt.”

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli1
2021. október 03. 04:15
Érik a 4/5 . Hajrá Fidesz!!!!
zoli1
2021. október 03. 04:13
VICC az egész baloldali összefogás.
Magnólia
2021. október 02. 17:22
A mai nap poénja, Soproni egy DK-ba szóló belépési nyilatkozatot adott-küldött Jakab Petyának. Nos ez az égés. A nagy összefogás helyett jön az összefosás. Egyre jobb a buli.
nyugalom
2021. október 02. 17:09
Ez meg remenykedik egy portas allasban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!