December harmadikán indul a Mikulás Kommandó

2021. november 26. 09:24

A kommandó a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek fogja a napját szebbé tenni.

2021. november 26. 09:24
null

A hátrányos helyzetű gyerekeknek idén hamarabb érkezik a Mikulás. A Plüss Kommandó szervezésében a Mikulás Kommandó hadművelet december 3-án elindul. A kommandósok, önkéntesek, krampuszok és persze a Mikulás egy nagy busszal fogják járni Budapestet és

5 különböző helyszínen fogják a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek napját szebbé tenni és mosolyt csalni az arcukra.

A megállók során az önkéntesek a mikuláscsomagokon és plüssökön túl szeretetet, törődést és gondoskodást fognak adni a kicsik számára.

***

A részletes program:

1. Helyszín

9:00 Csanádi Árpád Sportiskola
- A kommandósok és az önkéntesek az iskolások által összekészített és felajánlott ajándékcsomagokat is viszik tovább a rászoruló gyermekeknek.
- Flashmob, közös táncbemutató és táncolás a gyerekekkel.
- Agárdy Szilvia vak énekesnő fellépése.
- A hangulatfelelős: DJ Dominique.

2. Helyszín

Hajléktalan Óvoda
- A helyszínen a Mikulás a krampuszok és a kommandósok segítségével átadja az ajándékcsomagokat, melyekkel a nehéz sorsú gyermekek napját varázsolják majd szebbé. Többek között tartós élelmiszereket, valamint közel 300.000 Ft értékben Plüss Kommandós ágyneműt is kapnak az ide járó kicsik.
- A gyermekek szórakoztatásáért László Zoltán és „Einsteinke” figura humoros bábelőadása felel.

3. Helyszín

Wesley János Általános Iskola
- A helyszínen az iskola tanulói egy tánccal készülnek, amiért cserébe a Mikulás a krampuszok és a kommandósok segítségével átadja a mikuláscsomagokat, amelyek Plüss Kommandós pólókat is tartalmaznak.

4. Helyszín

Vakok Állami Intézete
- A többi ajándék mellett az idejáró gyermekek Braille-írással ellátott pólót is kapnak, amelyről ők maguk érintéssel el tudják olvasni a Plüss Kommandó nevét.
- A gyermekek szórakoztatásáért László Zoltán és „Einsteinke” figura humoros bábelőadása felel.
- Közös beszélgetés a látássérült gyermekekkel arról, hogy hogyan tudnak az emberek odafigyelni és vigyázni rájuk.

5. Helyszín

Bántalmazott anyák és gyerekeik Intézete
- A helyszínen a Mikulás a krampuszok és a kommandósok segítségével átadja az ajándékcsomagokat, melyekkel a nehéz sorsú gyermekek és édesanyjuk napját varázsolják majd szebbé.

Nyitókép: pixabay

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. november 26. 23:04
Gejike te kakajót dobsz fel a mikulájnak!
NTLLK
2021. november 26. 19:06
Ez a Mikulás a szemeivel.... Aggódom.
Falfirka
2021. november 26. 10:55
miért csak budapesten? ?????????????
Dr. Greta Grünberg
2021. november 26. 10:55
Kommandó? Már óvodás korban militarizmusra nevelik a gyermekeket :( Szeretetet, békét toleranciát és elfogadást kellene tanulniuk inkább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!