Tordai Bence a Karmelita kolostornál performanszozott a fagyhalálról

2021. november 20. 10:33

Az ellenzéki politikus szerint Orbán Viktor és kormánya miatt fagynak meg télen az emberek.

2021. november 20. 10:33
null

Tordai Bence és a Párbeszéd aktivistái Orbán Viktor azon kijelentésére reagáltak földbe szúrt sírkeresztekkel, miszerint „mi itt nem fogunk megfagyni télen.” A videóból kiderül, hogy az aktivisták nem értenek egyet a kormányfő állításával: szerintük

Számításaik szerint 2010 óta több ezer ember halt meg kihűlésben, az utcán, saját otthonukban, vagy éppen erdei viskókban. Tordai Bence szerint mindez azért történhetett meg, mert a „Fidesz-kormány felelőtlen, érzéketlen, és embertelen.” Ugye értik?

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2021. november 21. 11:20
Ti meg lezártátok előlük a metrót is, pedig ott egy szál törölközővel is el tudtatok lenni...
cs.laura
2021. november 21. 06:08
Orbán Viktor arról beszélt, hogy a Fidesz kormány időben megkötötte a gázbehozataláról a szerződést és nagyon jó áron! Már most 80 %-ban megteltek a gáztározók! Szemben a nyugati uniós országokkal, ahol energiaválság és 30 %-os áremelkedés van!!! Eszében sem jutott azokon viccelődni, akik bármilyen oknál fogva megfagytak! Azokról beszélt, akiket már most arról oktatnak néhány nyugati EU-s országban, hogy mit csináljanak, ha nem lesz a télen fűtésük! Akik jobban tették volna, ha az LMBTQ lobby helyett az energiával és a világjárvány megfékezésével foglalkoztak volna!!!
zakar zoltán béla
2021. november 20. 18:53
koszmók
Rocktoberi
2021. november 20. 18:53
Szerintem elírták a címet. Itt az eredeti. Tordai Bence a Karmelita kolostornál performanszozott az agyhalálról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!