Késelés történt a Blaha Lujza téren

2021. november 13. 19:39

A magatehetetlen férfitől elvették mobiltelefonját és a pénzét is.

2021. november 13. 19:39
null

A két fiatal először követni kezdte az áldozatot, majd leszólították és az értékei átadására szólították fel, de ő nem tette ezt meg, így rátámadtak – írja a police.hu. Az esetről egy ügyeletorvos tett bejelentést a rendőrségen csütörtök éjjel, amikor a megvert férfihez kiérkezett, mert feltételezte, hogy bűncselekmény történt.

A rendőrök meghallgatták a sérült férfit, aki elmondta nekik, hogyan zajlott a támadás

A magatehetetlen férfitől a két fiatal mobiltelefonját és a pénzét is elvette. A rendőrök másnap a Blaha Lujza téren elfogták és a kerületi kapitányságra előállították az egyik feltételezett elkövetőt, nem sokkal később pedig társát is megtalálták.

A VIII. kerületi nyomozók rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Fotó: DAVID INDERLIED / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Naggy
2021. november 14. 08:33
Dolgoznak a csutkány rejtett erőforrásai.
pandalala
2021. november 14. 00:11
"előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására" :cool: :-DD
csapláros
2021. november 13. 23:22
Piko ellenére a VIII. kerületi rendőrség teszi a dolgát! Respekt az ügyeleti orvosnak.
BossN
2021. november 13. 22:39
"Köszönjük" Karácsony!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!