Két életmentés egyetlen éjszakán Kunszentmártonban

2021. december 05. 13:27

A kunszentmártoni szolgálatirányítónak sűrű napja volt szombaton.

2021. december 05. 13:27
null

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

Egy budapesti nő telefonon bejelentést tett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra, december 4-én. Elmondása szerint egy videóhívásban volt egy férfi ismerősével, aki elmondta, hogy bevett több levél gyógyszert amire alkoholt ivott, majd a hívás megszakadt.

A kunszentmártoni szolgálatirányító rövidesen a helyszínre sietett.

A budapesti férfit megtalálták és kórházba szállították.

Alig két órával később újfent segélykérő hívás érkezett a rendőrségre: egy 82 éves öcsödi lakos tűnt el. A férfi élettársa kért segítséget a rendőröktől, mivel aznap este 20 óra körül látta utoljára otthonában a párját, aki azóta ismeretlen helyen tartózkodott. A kunszentmártoni szolgálatirányító az idős férfit rövid időn belül megtalálta

egy lakatlan öcsödi ingatlan sűrű növényzettel benőtt udvarán.

A rendőr hazavitte a 0 fok alatti kinti hőmérsékletben átfagyott, vékony öltözetű idős bácsit, és értesítette a mentőszolgálatot.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. december 05. 23:16
"egy videóhívásban volt egy férfi ismerősével, aki elmondta, hogy bevett több levél gyógyszert amire alkoholt ivott, majd a hívás megszakadt" Nem túl hiteles öngyilkossági kísérlet ha szól, hogy mentsék meg, ráadásul nem kis stressznek kitéve ismerősét..
annamanna
2021. december 05. 18:55
Ha egyetlen napra két ilyen ügy jut egy kisvárosban, akkor ebből következően tömérdek hasonló eset lehet. Ami elég aggasztó.
Takita
2021. december 05. 16:23
Nagyon dicséretes ,hogy egy arra hivatott szerv ilyen sikeresen teszi a dolgát. Példát vehetne tőlük a cikk közreadója.A mellékelt fotó u.i aligha Kunszentmártonban készült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!