Szijjártó: Hálát adhatunk a Jóistennek, hogy a korlátozásokon most már túl lehetünk

2021. december 17. 10:44

Azzal, hogy mindenkit beoltottak, sikerült eljutni oda a miniszter szerint, hogy a járvány sokadik hullámát is át tudja vészelni Magyarország drasztikus korlátozások nélkül.

2021. december 17. 10:44
null

A koronavírus elleni vakcináknak és a gyors oltási programnak köszönhetően sikerült eljutni oda, hogy Magyarország érdemi korlátozások nélkül át tudja vészelni a járvány újabb hullámait – jelentette ki pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Győrben. A tárcavezető hangsúlyozta, hogy az elmúlt másfél-két évben az élet gyakorlatilag a pandémia kezeléséről szólt.

Kiemelte, hogy sok szó esett a járvány egészségügyi és gazdasági vonatkozásairól, de érdemtelenül kevés arról, hogy az milyen hatást fejtett ki a közösségekre, a közösségi életre, utóbbi ugyanis hosszú időre teljesen ellehetetlenült.

Ezen időszak alatt rájöhettünk arra, hogy a közösségi élet is olyan, mint a levegő, hogy természetesnek vesszük, amikor meg elkezd fogyni, akkor nekiállunk fuldokolni”

– fogalmazott Szijjártó Péter.

„Ezért hálát adhatunk a Jóistennek, hogy a korlátozásokon, zárásokon, mindenfajta adminisztratív intézkedéseken most már túl lehetünk” – tette hozzá. Majd hangsúlyozta, hogy az oltóanyagok megjelenésével, azzal, hogy mindenkit beoltottak, akit csak lehetett, sikerült eljutni oda, hogy a járvány sokadik hullámát, a vírus sokadik variánsát is át tudja vészelni Magyarország drasztikus korlátozások nélkül.

Ma már inkább a futball Európa-bajnokság teltházas mérkőzései vagy a nyári fesztiválok eufóriája maradt, és minden, ami előtte volt a közösségek szempontjából, az csak rossz emlék”

– mutatott rá.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2021. december 17. 15:48
Szófosó Petike hülye mint a segg! Világrekord halálozási ráta,rengeteg beteg,rengeteg fertőzött rekord költségvetési hiány ,még Fletónál is aljasabb tolvaj kormány.
ancilla
2021. december 17. 13:16
Én nem vettem észre, hogy beoltottak volna. (Gott sei dank!) Vagy lehet, hogy már SENKI vagyok? Erre gondolni sem merek... :D
Kristály
2021. december 17. 12:50
Az ateisták kinek hálálkodnak ??????
emesealma
2021. december 17. 11:16
Mindenkit? Hogyhogy mindenkit? Lemaradtam valamiről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!