Karácsony Gergely bizalmasa jachton és luxusszállodában űzi a home office-t – Fotók

2021. december 20. 13:09

A budapesti közműholding vezérigazgatója hol a spanyol partokon, hol Marokkóban piheni ki a munka fáradalmait.

2021. december 20. 13:09
null

Instagram-oldalán osztott meg fotókat Mártha Imre, a budapesti közműholding vezérigazgatója vakációjáról – írja a Metropol. Mint a lap is emlékeztet: Mártha 2008-ban, alig 32 évesen kapta meg a Magyar Villamos Művek elnök-vezérigazgatói posztját.

Mártha Imre aztán Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt is magas pozícióhoz jutott. Mint a Metropol írja, a baloldali városvezetés alatt egybevonták a Főtávot, a Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalatot, a Fővárosi Kertészetet, a kéményseprőket, de még a Temetkezési Vállalatot is, a hatalmas cég első számú vezetője pedig Mártha lett. 

A Metropol által összegyűjtött képeken Mártha Imre az egyik jach­tozó képre, amin egy fürdőruhás hölggyel volt látható, ráírta: Home office:

Forrás: Metropol
Forrás: Metropol

*** 

Egy másik fotón pedig egy marokkói luxusszállodából jelentkezett be: 

Eközben folyamatosak az elbocsátások a főváros közműcégeinél 

A napokban számoltunk be róla, hogy a Metropol állításai szerint folyamatos a rettegés a budapesti szuperholdingban az elbocsátások miatt. Egy kétgyerekes férfit például hónapokig tartottak bizonytalanságban, végül most, az ünnepek előtt rúgták ki többedmagával. A férfi elmondása szerint folyamatos a „ritkítás”, a cégvezetők egyértelműen a fizikai dolgozókra utaznak, miközben Karácsony egyre több tanácsadót alkalmaz. 

A fővárosi óriáscég, a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. végül küldött egy levelet ezzel kapcsolatban, amelyben a kormányra mutogatnak. 

„A kormányzati elvonások miatt a Főváros közismerten nehéz gazdálkodási helyzete drasztikus mértékben leromlott, például a köztisztasági feladatokra csaknem 1,9 milliárd forinttal kevesebb jut. Emiatt a Városháza a korábbi több mint 11 ezerhez képest idén csupán mintegy negyedével kevesebb utcai hulladékgyűjtő-edény üzemeltetését tudta megrendelni” – írták. 

Nyitókép: Metropol

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bradanek
2021. december 23. 17:04
Gyurcsányfióka Találó gúnynév.
masikhozzaszolo
2021. december 22. 15:45
Guglizok rendesen, de nem találom. Elszúrtam ez eddigieket. Technikum, Műegyetem, 2 diploma, stb. De nem találom hol van a BIZALMAS képzés. Oda kellet volna járnom.
nyugalom
2021. december 21. 21:38
Ki ez a torz kreten, cegledi2, jakob2? Egy ócska suttyó proli, felkapaszkodott 00!
bogyo1
2021. december 21. 12:02
Mit képzel már magáról ez is? Hát nem tudja, hogy ez manapság nem píszí..... Miért nem, egy tökös, szakállas nénivel pózol ez is, ekkora kirekesztést mán rég nem láttunk! Persze úgy lenne igazi, ha mindezt megspékelné azzal is, hogy az a nőszerkezet fekete lenne BLM es tetkóval a seggén. Balos ribancok, mikor hallatjátok már a hangotokat, ezen nők elleni akció láttán? Amerikában, ahol ezek a liberális szörnyek az oktatást kapják, már tilos a nőket, nekünk férfiaknak udvariasságból magunk elé engedni mondjuk egy ajtónál. Mert már volt rá példa, hogy feljelentették az illető férfit, mondván, csak a feneke bámulása miatt engedte el???!!!! Ahogyan Hofi mondaná, " hát étetted te ezt..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!