Gyurcsány mindenkit megnyugtatott: idén is itt lesz nekünk

2022. január 01. 16:04

Slágerdallal kívánt boldog új évet a DK-elnök, és megígérte, számíthatunk rá.

2022. január 01. 16:04
null

A Jóbarátok című sorozat főcímdalával kívánt boldog új évet követőinek a Facebookon Gyurcsány Ferenc. „Idén is ott leszek nektek, számíthattok rám:)” – írta köszöntőjében a DK pártelnöke.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
márkinemkell
2022. január 05. 21:45
ha kiálltál volna bátran Márki ellenében, amikor kellett volna, komoly eséllyel elérted volna a népet...
syphax
2022. január 05. 05:30
MÁR ELKÉPESZTŐ MÉRTÉKBEN KÉTSÉGBEESTEM, HOGY NÉLKÜLÖZNÜNK KÖLL(LENE) GY.F. TÁRSASÁGÁT. DE NEM! NINCS VESZVE MÉG SÖMMI! ÁLL BUDA MÉG, TISZÁNAK-DUNÁNSK TÁJSIN LNGEDEZ MÉG SZENT NEMZETI TRIKOLOR-UNK, ÉS FEJTIK MÉG (MÁR?) A FRISS IDEI SZŐLŐNEDŰT-NEKTÁRT "TOKAJ SZŐLŐVESSZEIN"! GY.F, MEGNYUGTATTA A DOLGOZÓ MAGYAR NÉPETű: "FEL FEL! TI RABJAI A FÖLDNEK!...MI ÉHES PROLETÁROK MEGKAPJUK GY.F, IDÉTLEN LÓFEJÉT ÉS BÁRGYÚ SZABVÁNY VIGYORGÁSÁT AZ IDÉN IS.....ÓÓÓÓH. DE NAGYSZERŰ(?!)
Dezsőke2022
2022. január 03. 12:35
Fidesz, - egyáltalán nem egyértelmű választás, ne dugjuk homokba a fejünket Vannak még meg nem fejtett ügyek, gazdagodások, amelyek akár hatalommal, befolyással visszaélésre utalhatnak ennek vizsgálata nyilván 15 évre visszamenőleg megtörténik, mert tovább nem halogatható vannak érdekeknek megfelelő „ törvénytestreszabások” , amelyek legalizálnak "olyasmit", amit törvény tilt a független vizsgálatnak ezen ügyekben mielőbb meg kellene történnie, hogy tudhassuk, kire szavazzunk tudnunk kell, hányadán állunk becsület, tisztesség dolgában ha nem Fidesz, akkor a 6 párti ellenzék Gyurcsány az anarchiába sodró eszmék, a múlt és gyűlölet nehéz levegője, áporodott öreg, alkoholgőzös levegő, megkopott közhelyes, jövő nélküli ami ellen minden porcikánk tiltakozik nem kell Márki a kisiklott egyszemélyes "bolondjárat a hatalmi gőgtől nem lát, nem hall mintha nem is Magyarország, hanem rögtön egész Európa vezetését vette volna célba beteges megalomániás aspiráns képét idézi, a baloldal nemzeti kincse, mert ő az a "nemnormális" aki bármire képes bármire (mert bábu, mert robot, mert pszichopata vélhetően) ő BÁRMIRE képes a legrosszabbra is a legtörvénytelenebb eszközöket is beveti ha szükséges talán még robbanóövet is kötöz magára, mert talán zavarodott is kissé a 6 párti ellenzéknek pedig pontosan egy efféle „betegnek, szélhámosnak tűnő” emberre van szüksége olyanra, aki bármilyen törvénytelenségre képes vagyis „öngyilkos típus” hogy kit kellene választanom? jó lenne egy jó Fidesz, egy becsületes, egy nem pénzimádó, nem harácsoló, egy szolgáló, mert a Fidesznek vannak értékei tudja mit akar, van jövőképe, van stratégiája és nem utolsósorban védelmez ha ma kellene szavazni, azt hiszem kihagynám
Lmcwelt
2022. január 03. 08:20
Lehet őszinte? Meglennénk nélküled..,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!