„Ez egy bankrablás, de nincs nálam semmi!” – szokatlan bűncselekmény történt Miskolcon

2022. február 01. 22:39

A bankrabló fenyegető mozdulatokat se tett, és nem mutatta ki még ráutaló magatartással sem, hogy neki bizony pénzre lenne szüksége...

2022. február 01. 22:39
null

Nem mindennapi „bankrablás” történt kedd délután Miskolcon – írta meg a MiNap helyi portál. A rendőrségre negyed három körül érkezett egy bejelentés, miszerint egy fiatalember meglátogatta az egyik miskolci OTP Bankot. 

Ez egy bankrablás, de nincs nálam semmi!”

– ezzel a felkiáltással nyitott a feltehetően ledöbbent ügyfelek füle hallatára a rabló. A MiNap információi szerint „fenyegető mozdulatokat sem tett, és nem mutatta ráutaló magatartással sem, hogy neki bizony pénzre lenne szüksége...”.

A fiatal férfi a tetthelyen maradt, így a rendőrök a helyszínen elfogták. Az indítéka ismeretlen.

Nyitókép: Új Miskolcon láttam Facebook-csoport

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. február 02. 16:41
Hát ezt sajnos nem tanították a banki alkalmazottaknak. Pedig értelemszerű. Odaadja a pukkanós köteget, aztán a bankon kívül, ha pukkan törölgetheti magát.
Rodolfo
2022. február 02. 13:15
Hideg van, és melegedni szeretne az előzetesben. Más magyarázat nem lehet erre..
Senki Alfonz
2022. február 02. 09:54
Akkora a szegénység Miskolcon, hogy már pisztolyra sem telik bankrabláshoz!! Vagy őt is 1,5 millára büntették a kutyája miatt és csak a bírságot akarta kivenni a bankból??
DrPepper
2022. február 02. 09:06
Ez egy bankrablás. Azonnal adjon át a banknál vezetett számlámról 150 ezer forintot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!