Az OTP csalásra hívja fel a figyelmet

2022. február 14. 20:38

A bűnözők Csányi Sándor nevével és fotóival visszaélve próbálnak tőrbe csalni hiszékeny embereket.

2022. február 14. 20:38
null

Soha, semmilyen médiumnak nem nyilatkozott kriptovalutás pénzkereseti lehetőségről Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, minden ilyen közléstől a leghatározottabban elhatárolódik  – közölte az OTP hétfőn a csalásra figyelmeztető közleményében.

Ez a csalási forma elsősorban a közösségi médiában terjed

Az utóbbi hónapokban egyre gyakoribb, hogy internetes csalók ismert emberek nevével, arcképével visszaélve kitalált történetekkel csábítanak kriptovalutás befektetésekre – írják a közleményben. A bűnözők mások mellett

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának nevét, és fotóit is felhasználják arra, hogy gyanútlan és hiszékeny embereket tőrbe csaljanak,

valószínűtlen hozammal kecsegtető, befeketésnek álcázott ígéretekkel megszerezzék az adataikat és a pénzüket. Ez a csalási forma elsősorban a közösségi médiában terjed, a bankvezető fokozott óvatosságra int, és megtette a csalókkal szemben a szükséges bűntetőjogi lépéseket – tájékoztatott az OTP.

(MTI)

Nyitókép: Szecsődi Balázs

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2022. február 15. 09:36
Az NB1-gyel is foglalkozhatna, ha már az MLSZ elnöke és csalást említ.
sittes
2022. február 15. 02:46
Csányi a saját nevével és arcával már vagy évtizedek óta csinálja ezt..
Toblerone
2022. február 14. 22:31
Ez egy 2 éves sztori, és más nevekkel is eljátszották már. Most vették észre? Vicc.
még fokozza
2022. február 14. 20:57
Én el tudom róla képzelni. Ha nem sikerült megállapodni Márkyval, akkor Hernádi úgyis mindent elmond, hogy elkerülje a horvátoknak kiadatást. Így lesz vége a NER-nek. Menekül ki merre lát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!