„Szerencsétlen, ostoba” – így gyalázza Márki-Zay a migrációt ellenző embereket

2022. február 03. 08:35

A Fidesz-szavazókat rendszeresen ostobának, elmeháborodottnak, tudatlannak vagy szerencsétlennek szokta nevezni a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

2022. február 03. 08:35
null

Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje nem válogatja meg a szavait, ha a vidékieket vagy a jobboldali szavazókat minősíti – írja legújabb cikkében az Origo, amely újabb videót közöl arról, hogyan sértegeti a baloldal miniszterelnök-jelöltje a jobboldali szavazókat. A Fidesz-szavazókat rendszeresen ostobának, elmeháborodottnak, tudatlannak vagy szerencsétlennek szokta nevezni.

„Ha ezt nem juttatjuk el mindenkihez, akkor még mindig rendkívül sok szerencsétlen, megtévesztett, tájékozatlan vagy ostoba ember emiatt fog a Fideszre szavazni” – mondta Márki-Zay Péter a migrációval kapcsolatban. A baloldal jelöltje ezzel arra a hazugságára utalt, hogy „a Fidesz telepít be migránsokat”, ezt akarja eljuttatni mindenkihez.

„Még egyszer mondom: kutatási adataink vannak, nem a levegőbe beszélek, sajnos még mindig ütős ez a téma, különösen vidéken, kistelepüléseken” – sajnálkozott Márki-Zay azon, hogy a vidéki embereket érdekli az illegális bevándorlás okozta biztonsági fenyegetés.

Mindez 2021 novemberében hangzottak el egy Facebook-bejelentkezésben, amikor a sajtó még nem követte akkora figyelemmel a miiszterelnök-jelölt videóit. Erre csak januártól került sor, amikor Márki-Zay – Simon András megérkezésééig – botrányos kijelentést botrányos kijelentésre halmozott – például az idősek halála és a választási esélyek közötti összefüggészsidózás 

***

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2022. február 03. 21:17
Hitler kiscserkész ehhez képest.
nempolitizálok
2022. február 03. 10:34
Köszi te majom, ezt is terjesztem:DDD
Kíváncsi2
2022. február 03. 10:07
Csak finoman emberségesen testvériesen emelkedetten. Azt nem értik.Durva reakciókra még durvábbak lesznek.Tökéletesen egyetértek Bagdy Emőke professzor asszonnyal újra emberiesíteni kellene
mokány
2022. február 03. 09:50
Tolvaj aki mondja .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!