Autóban pakolják a vélhetően korrupciós pénzeket – Anonymus újabb videóval jelentkezett

2022. március 18. 08:27

Az álarcos azt állítja, a felvételen látható Patek Gábor társával az óbudai megbízásokból visszafelé irányuló pénzekkel számol el.

2022. március 18. 08:27
null

A minap újra színre lépő Anonymus – akkor azt ígérte, hogy három, ellenzéki vezetésű kerület korrupt ügyeiről számol be – Patek Gáborról jelentetett meg egy anyagot. Az álarcos szerint Patek korábban a kispesti polgármester, „Gajda Péter bizniszeit intézte”, újabban a harmadik kerület simlis ügyeivel foglalkozik. Anonymus videója szerint – amely egy autóban készült felvétel – az üzlettársával számolnak el az óbudai megbízásokból visszafelé irányuló pénzekkel.

A nem túl jó minőségű felvételen annyi látszik, hogy két férfi feltehetően készpénzt osztogat, az egyik megkérdezi, hogy „négy valami jött, ugye?” Utána valamelyikük azt mondja, „ma átküldött egy hatmilliósat a ..., csak vissza kell adnom a pénzt a fontos embernek”. Utána különböző milliós összegek hangzanak még el, s hogy lesz még a következő héten is pénz.

Anonymus azzal zárja a videót, hogy tudja, jön majd a szokásos mellébeszélés és szerecsenmosdatás, de felhívja a figyelmet, hogy ez még csak a történet eleje.

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amentet
2022. március 21. 14:28
Teljesen élethü :D korrupt vagyok, , mocskos pénzekkel számolok el azéj leple alatt egy autoban, de azért hagyom, hogy valaki a hátsó ülésröl filmet készitsen hanggal a mocskos üzelmeimről :D ez kb annyira életszeró, minht amegcsalnám az asszonyt de a tutti frutti szerkesztöséget felkérem csináljon egy privát dvd anyagot :D ti tényleg ennyire hülyének nézitek a magyarokat, oké hogy van bizonyos réteg akik fogyatékosoké és beszopják de azért a lófasznak is van ám vége :D
jánosbácsi
2022. március 18. 17:14
Mint a példa is mutatja nagyon nagy szükségünk volna az Európai Ügyészségre, hogy ezeket a mocskos kommunista állatokat. börtönbe juttassuk! Hajrá Fidesz. Hajrá Európai Ügyészség!
Krupp Skya
2022. március 18. 16:51
Hol pakolják? Autóban. Hová pakolják? Autóba. Ilyen egyszerű.
lazsu
2022. március 18. 16:22
Szerintem Anonymus Rómában meghalt. Azért nem volt egyetlen kormányellenes poszt sem azóta. Ez az Anonymus nem az az Anonymus. Ezt az Orbán rendszer rendelte ki félrevezetésként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!