Megszűnnek a járványügyi korlátozások

2022. március 07. 08:03

Mától zárt helyen sem kötelező maszkot viselni.

2022. március 07. 08:03
null

Mától megszűnnek a még hatályban lévő járványügyi korlátozások – írja a Magyar Nemzet. A lakosság magas átoltottságának köszönhetően a járvány ötödik hulláma visszahúzódóban van,

ezért már nem kell maszkot viselni a zárt terekben és a tömegközlekedési eszközökön, illetve megszűnnek a rendezvényekre vonatkozó korlátozások is.

A hatodik hullám veszélye miatt az egészségügyi veszélyhelyzetet azonban továbbra is fenntartja a kormány – idézte fel a lap a Kormányinfón bejelentett, mától életbe lépő szabályokat.

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányzati tájékoztatón arra is kitért, hogy hétfőtől a munkáltatók már nem írhatják elő az oltás felvételét a munkavégzés feltételeként. Ez alól az egészségügy és a szociális szféra kivételt képez – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Javier Lizón

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 08. 07:05
Vannak olyan cégek ahol még nem engedik le venni a maszkot. Pontosabban az irodában igen , a melós nem.
MaBaker
2022. március 07. 14:03
Ha 2 héten belül nem lesz szemmel látható emelkedés a fertőzöttek számában (legalább egy kiugró tüske erejéig) akkor bizony a többséget sikerült átbaszniuk azzal, hogy a maszk működik és minden egészségügyi "szakember" elmehet a picsába aki ezt a hoax-ot tolta.
lurker
2022. március 07. 13:27
és a szaros veszélyhelyzetet mikor törlik már a csába? minek marad nyárig, már 2 éve tologatják a veszélyfoshelyzetet
Rasdi
2022. március 07. 11:49
Hu, az a nyitó fénykép. Az a narancsszínű lámpabúra olyan mint egy glória.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!