Kálmán Olga sérelmezte, hogy Novák Katalin papírról olvasott az Országgyűlésben

2022. március 10. 11:46

Hont András nem hagyta szó nélkül.

2022. március 10. 11:46
null

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön délelőtt választotta meg a magyar Országgyűlés a két ciklust kitöltő Áder János utódját. A Fidesz jelöltje az egykori családügyi miniszter, Novák Katalin, míg a baloldal hosszas viták után Iványi Gábor helyett Róna Péter oxfordi közgazdászt állította csatasorba. Novák Katalin 137 szavazatot kapott.

Novák Katalin Országgyűlésben elmondott beszédével kapcsolatban közösségi oldalán Kálmán Olga, egykori televíziós műsorvezető, most DK-s politikus azt írta: „Olyan szép lenne, ha Novák Katalin magáról, államfői elveiről, hitéről legalább 1 sort tudna mondani papír nélkül”.

Vagy adják oda neki az MZP-programbemutatón használt súgógépet. Nem? Btw Majtényi is papírból beszélt öt éve, és elég szép beszéd volt”

– kommentelt Kálmán Olga posztja alá Hont András. 

Magyar Nemzet: Márki-Zay Péter súgógépes beszédét is vágni kellett

Minden valószínűség szerint azért késett Márki-Zay Péter programbemutatója több alkalommal is, mert súgógépről sem sikerült normálisan elmondania a szöveget. Bővebben...

Nyitókép: YouTube

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. március 20. 12:49
Mi van te ribanc? Irigy vagy? Lehetsz is. Te csak az alkoholista Gyurcsány ágyáig jutottál. Köp!
amca
2022. március 11. 08:18
Vén prosti pixa ! Ez most te vagy a képen vagy az ükanyád ???
Gáspár
2022. március 11. 02:16
A Köztársasági elnök-asszonynak természetes a szemöldöke. A kegyedé miért rajzolt?
Málaga21
2022. március 10. 22:02
Olyan szép lenne kálmán olga, ha nem lenne olyan randa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!