Orbán Viktor honvéd kadétokkal vacsorázott

2022. március 19. 10:17

A magyar kormányfő Debrecenben látogatott a legénységi kantinba.

2022. március 19. 10:17
null

„A magyar honvédségnek nemcsak múltja és jelene, de jövője is van” – fogalmazott közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök a háromnapos ukrán-magyar határszemle közben látogatott el a legénységi kantinba, ahol honvéd kadétokkal vacsorázott. 

A látogatásról készült videofelvételt itt tekintheti meg:

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2022. március 20. 07:58
A cigány nem mer kimenni a Keletibe.
írmag
2022. március 19. 20:08
Orbán Viktor magyar hazafi és korán felismerte Schwartz kritizáló gyakorlatának működtetési mechanizmusát, szerintem ettől lesz vesztes a Nyílt Társadalom Alapítvány működtetése Magyarországon. Az erős szervezetek belülről elárulva, illetve önteltségben tudnak felszámolódni, ennek végrehajtója az ifjú Soros lesz!
-... -.-
2022. március 19. 17:49
-zsoltkom- "Orbán Viktor honvéd kadétokkal vacsorázott" És senki nem piszkította le gyomorsavas pörkölt szafttal Orbán ingét? Micsoda erős gyomruk van ezeknek a kadétoknak! A következő hír az lesz, Orbán napi terve után... "Orbán Viktor honvéd kadétokkal egy ágyban aludt." Orbán büszkeség napja lenne... stratégiai langyosságból.
foldizs
2022. március 19. 16:25
"Aztán irányt váltott, Európa ellen uszított, Vlagyimir Putyin mellett agitált. Most pedig hirtelen odapenderedik a béke oldalára, a béke olajágát viszi a csőrében, és azt állítja, hogy az ellenzék fegyvereket akar szállítani Ukrajnába, amelyekkel embereket fognak ölni, míg ő azon dolgozik, hogy ez ne következhessen be. Nincsenek rá szavak, hogy mennyire arcátlan"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!