A Nógrád megyei Bujákon népviseletben szavaztak

2022. április 03. 13:30

Színkavalkád a szavazóponton.

2022. április 03. 13:30
null

A nyitóképen látható, ahogy kilép a szavazófülkéből egy népviseletbe öltözött nő a bujáki Glatz Oszkár Művelődési Központ és Könyvtárban kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án.

(MTI)

Fotó: Komka Péter / MTI

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
redhaven
2022. április 03. 17:24
Mutathatja is,mert ilyen szép népviselet nem sok van. Egyébként pedig milliószor őket mutassa,mint a két díszsavanyúságot a kamrából. Szépen kérik őket "pcmédiailag",akkor sütnek nekik olyan túrós lepényt is,hogy menten maguk alá elégülnek.
redhaven
2022. április 03. 16:39
Na kommerkék,azokban a falvakban nektek nem sok babér terem.
redhaven
2022. április 03. 16:37
Imádom őket!
beatrix8642
2022. április 03. 15:30
Nagyon tetszik a népviselet. Gratulálok a Bujákiaknak. Magam az Alpokaljáról származom, de feleségem révén megismertem Nógrádot is. Tapasztalataim sajnos csalódást okoztak. Vasban nem tudtam, nem ismertem a komcsikat, bolsikat valóságukban. Nógrádban sikerült. Apósom igaz magyar pedagógus, igazgató, matek tanár volt. Elkövetett egy hibát. 1956-ban tanítványait kivitte az utcára és végig énekelték a falut. A forradalom bukása után a komcsik rendesen megverték. Leváltották pozíciójából, de tovább oktatott. Nélkülözhetetlen volt. Egerben végzett és nagyon tehetséges, sőt zseni volt. A kinevezett komcsi igazgató egy tudatlan, képzetlen komcsi pöcs volt. Egy lépést nem tudott tenni apósom nélkül. Ráadásul a pap is apósom jó barátja volt. A faluban Ők voltak az értelmiség. A tudás hatalom. Gyökerek semmire nem vihetik. Ezért fognak most is és még vagy ötven évig veszíteni a szivárványos moslékosok, mert képzetlen, tudatlan bunkók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!