Bodrogi Gyula: Sokkal jobban vagyok, ha rajtam múlna, már mennék haza

2022. május 28. 17:16

A napokban intenzív osztályra került Bodrogi Gyula, a nemzet színésze. Szombaton jelentkezett, mint mondta, már sokkal jobban van.

2022. május 28. 17:16
null

Elérte az Index Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, akit csütörtök reggel mentővel szállítottak a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára. A 88 éves művész reggel nem érezte jól magát, nem kapott levegőt, az intenzív osztályon ápolták.

Köszönöm az érdeklődést, hála istennek, már sokkal jobban vagyok, olyannyira, hogy ha rajtam múlna, már mennék haza,

de itt nagyon vigyáznak rám, Merkely Béla professzor úr még benntart, fő az óvatosság. Holnap már mehetnék, de vasárnap lesz, valószínűleg hétfőn bocsátanak el” – mondta a színész az Indexnek.

„Tulajdonképpen légszomjam volt, és Angéla úgy gondolta, jobb, ha felhívjuk Merkely professzor urat, és ő azonnal küldött értem egy mentőt. Bekerültem az intenzívre, kialudtam, kipihentem magam, és most már jól vagyok. Azt mondják, különböző meszesedés, kopás a probléma, de közelebbit nem tudok mondani, csak annyit, hogy jól vagyok, s reményeim szerint hamarosan otthon leszek – mesélte Bodrogi Gyula.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2022. május 29. 06:25
A nagyok közül tán az utolsó Gyula bátyánk.
Backstab
2022. május 28. 23:48
Jobbulast a müveszurnak.
Petkó Zsigmond
2022. május 28. 22:46
Közben Haumann Péter ma elhunyt.
alex44
2022. május 28. 18:19
No ez jó hír hogy jobban van,mielőbbi gyógyulást művész úr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!