Konok Péter rájött, hogy „valami focimeccs lehet”

2022. június 14. 23:43

A publicista egyszer csak arra lett figyelmes, hogy „a friss Facebook-posztok feléből egy kukkot sem ért”.

2022. június 14. 23:43
null

Konok Péter megosztotta gondolatait a magyarok 4-0-ás történelmi győzelméről. A baloldali történész kifejtette, hogy „valami focimeccs lehet”,

Kapcsolódó

Itt a Nemzetek Ligája legnagyobb meglepetése: Anglia – Magyarország 0-4!!
Egészen hihetetlen, de teljesen igaz: négy góllal megvertük Angliát! Bővebben is érdekel...

Egészen hihetetlen, de teljesen igaz: négy góllal megvertük Angliát!

Interjúnk Marco Rossival:

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek

A himnusz éneklése számomra azt fejezi ki, hogy nagyon erősen kötődöm Magyarországhoz” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!
Elolvasom!

„” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. június 15. 19:58
Ez hajléktalan prli. javaslom dobjunk össze 1 kis parizere. Még Jakab Pig is beszáll.
istvanpeter
2022. június 15. 14:41
Ez nemcsak a majomtól származott, hanem még ma is az.
Osztap Bender
2022. június 15. 13:40
Talán ezt kellett volna írnod, pubi: „Nem hordok Dávid csillagot mert nekem semmit sem jelent. Nem vagyok kirakat. Nem gondolom ugyanakkor, hogy valaki rosszabb (vagy jobb) ember lenne attól, hogy zsidó jelképet hord. Semmi sem múlik rajta szerintem. Szeretném, ha semmi sem múlna rajta.” Konok Péter zsidó közszereplő." Ugye-ugye?
Papalimapapa
2022. június 15. 13:39
Konok Ápolatlan Péter belépett Farkasházy Hungarofób Teddy klubjába. Együtt szomorkodnak. Fáj nekik a magyar siker. Hát fájjon is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!