Az energiaárak emelkedése miatt változásra kényszerül a Természettudományi Múzeum

2022. június 16. 21:18

Megvan az első áldozata a háborús inflációnak.

2022. június 16. 21:18
null

Rövid közleményt tett közzé a Magyar Természetttudományi Múzeum. A nagybecsű múzeum nyitvatartási ideje megváltozik – lerövidül –

az energiaárak emelkedése miatt, takarékossági megfontolásból.

Esetünkben mindez annyit teszt, hogy a múzeum hétfőn, kedden és szerdán zárva tart, csupán csütörtöktől vasárnapig tart nyitva.

A háborús infláció

Mint ismeretes, hazánkban az energiaárak valamint az élelmiszerárak a háború következtében kezdek el rohamosan emelkedni, aminek a hatása tovagyűrűzött az élet többi területére is. Úgy tűnik, hogy most érkezett el a műzeumainkhoz.

Nyitókép: Magyar Természettudományi Műzeum Facebook-oldala

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2022. június 18. 09:44
Mantrázd csak a hülyeségeidet, baromarcú. Példákat nem tudsz mondani, mert hülyébb vagy mint a Gyurcsány, bolgár tehén ,és az ellenzék segge együttvéve, csak jár a szád, mint a kacsa picsája. Hogy húzná ki a nép zsebéből a pénz Orbán, amikor: a nyugellátásra és a gyógyító-megelőző ellátásra fordított összegek meghaladták (!!!) az egy évvel korábbi kifizetést? Neked 13. havi nyugdíj ÚJBÓLI BEVEZETÉSE, a családok szja-kedvezménye, a családok TÖBB ÉVES adó és járulék kedvezménye és az egyes ágazati béremelésekés többletjuttatások, pl. a SZÉP kártya is a nép zsebéből való pénzkihúzás??? Degenerált, elmebeteg hazudozó: az üzemanyagárstop miatt jelentős jövedékiadó-bevételtől is elesik a büdzsé, ami a 680–730 forint között mozgó gázolajhoz, valamint a 660–700 forint közötti prémiumbenzinárból következtethető piaci árhoz képest 480 forintban maximált árból és a kormány által a kötelező uniós szint alá csökkentett jövedéki adóból érkezne! És ez még csak nem is a teljes fölsorolás, hiszen pl. MOST érkezik az újabb nyugdíj kiigazítás és és az árstopok meghosszabbítása is!
Lajoss
2022. június 17. 20:27
Pártunk,és Kormányunk hagyja ezt?!
csjanos
2022. június 17. 13:21
.....helyes intézkedés...inkább eze álljon le mint a pékség...
Rókatündér
2022. június 17. 12:27
Rohad jó és hatalmas mennyiségű leletekkel rendelkezik a múzeum, de a vezetés macskási óta siralom völgye. A mostani vezető még a komcsi macskasit is alulmúlja. Akkora szánalom az egész... egyszerűen kirakat "konzervativ" a csávó. Mondom, ha a fővárosnak dolgozna, nem lógna ki a sorból a henye hozzá nem értésével, a fogalmatlanságával. Hogy miért tűri meg a kormányzat, az illetékes minisztérium, kész rejtély?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!