Harmincnégy éve nem volt ilyen: a magyar válogatott a 21. legjobb a világon

2022. június 16. 17:24

A ranglistán is látszik, hogy nagyott játszott a magyar válogatott a „halálcsoportban”.

2022. június 16. 17:24
null

Miután a magyar válogatott kétszer is legyőzte Angliát a Nemzetek Ligájában, a nagyszerű eredmények meglátszódtak a válogatott Élő-pontszámán is. A válogatott jelenleg 1824 ponttal rendelkezik.

Bár ez önmagában nem sokat mond, viszont ezzel az eredménnyel a válogatott a 21. legjobb helyen szerepel a jelenlegi ranglistán.

Utoljára 2016-ban voltunk ilyen kiemelkedő helyen, ugyanis ekkor a 18.helyen állt a magyar nemzeti tizenegy. 

Kapcsolódó:

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek
Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. Bővebben is érdekel...

Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. 

Nyitókép: MTI/Koszticsek Szilárd

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janosch
2022. június 17. 15:03
"Utoljára 1988 márciusában voltunk ezen a szinten, akkor a törököket vertük meg 1–0-ra egy barátságos meccsen,..." Szeretem a magyar focit, élmény mostanában meccseket nézni, örülök az angol meccsnek is, meg az összes utóbbi eredménynek, de nem hiszem, hogy szebb lesz attól, hogy ekkorákat hazudnak. FIFA.com ranklist: 2016 február és augusztus között 19. hely ... Előtte -utána egy ideig 20. Miért boldogabb egy "újságíró" ha hangzatosakat hazudik? Az sem tiszta honnan van az adat? A FIFA honlapján a márciusi lista található, a football-ranking.com naponta frissülő daily listája alapján pedig a 38 helyen vagyunk 1486 ponttal. Ahhoz hogy ebből 1824 pont legyen valószínűleg az is kevés lenne ha az első nyolc helyezettet oda vissza megvernénk...
GyurkaPista
2022. június 17. 09:36
Nálam nem is az eredmén, hanem a szemlélet változása volt az "első reménysugár"... Ez persze aztán hozza az eredményeket is... Várhidinél nem éreztem a szemlélet megváltozását, ellenbe Dárdainál egyértelműen! Végre elkezdtünk védekezni, sokkal harcosabb lett a csapat, önbizalomban is sokat léptek előre, és az egész stáb profi volt, Dárdaival az élen! Stork ezt vitte tovább az EB-n. De most a legjobb, már Marco Rossi a legnagyobb király, és nem Pisont Pista, akit egébként szintén nagyon kedvelek!!! :)))
Csakislovacska
2022. június 17. 08:25
Megértem a siker után érzett örömet és osztozom is benne. De a 21. legjobb súlyos fogalmi zavar. Legjobb csak egy lehet. Isten éltessen Hungária!
sorivo4
2022. június 17. 02:12
Ha visszakapjuk teljes történelmi területünk, békések leszünk és támogatók, de egyébként kinyírunk mindenkit, aki az útjában áll. Ilyen kurvára egyszerű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!