Imaláncot szerveztek Wittner Mária gyógyulásáért

2022. augusztus 24. 14:33

Az imalánchoz több érdemes magyar közéleti szereplő is csatlakozott.

2022. augusztus 24. 14:33
null

„Imádkozzunk e nagyszerű asszonyért minden este hét órakor közösen!” – szólított fel a szabadságharcban halálra ítélt, jelenleg súlyos állapotban, kórházban ápolt egyik utolsó túlélő gyógyulásáért való imádságra a Pesti Srácok.

– fogalmazott Stefka István a PestiSrácok.hu-n.

Közéleti szereplők is csatlakoztak az imalánchoz

Az imalánchoz olyan magyar közéleti szereplők csatlakoztak, mint Csókay András sebészorvos, Döbrentei Kornél Kossuth-díjas költő és felesége, Petrás Mária keramikus, népdalénekes is.

„Imádkozunk, hogy maradj még velünk, és tudjunk továbbra is követni téged!” – áll a sebész Wittner Máriához szóló soraiban. 

Petrás Mária keramikus, népdalénekes pedig egy dalt is küldött, hogy ezzel is előmozdítsa a magyar történelem kiemelkedő alakjának mielőbbi felépüléséért.

„Együtt, ezzel az énekkel a szívünk, lelkünk szeretetét küldjük és kérjük a Jóistent, hogy adjon isteni erőket  Máriának, mert egész életében vigyázott rá, hogy tudja képviselni a bátor magyarokat.

– fogalmazott Petrás Mária.

A dalát alább hallgathatja meg a népdalénekes előadásában:

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2022. augusztus 26. 10:16
Fohász Most segíts meg Mária, Óh, irgalmas Szűzanya! Keservét a búnak bajnak eloszlatni van hatalmad. Hol már ember nem segíthet, a Te erőd nem törik meg. Hő imáid gyermekidnek, Nem, Te soha nem veted meg. Hol a szükség kínja nagy, mutasd meg, hogy Anyánk vagy Most segíts meg Mária Ó irgalmas Szűzanya!
Pitypangocska
2022. augusztus 25. 00:05
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! A Jóisten segítse!
egonlerch
2022. augusztus 24. 21:03
A legnagyszerűbb magyar hölgy! Isten áldja!
olajfa1
2022. augusztus 24. 18:36
Jobbulást kívánok Wittner Máriának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!