Tóta W. Árpád a keresztény életvédőknek: „Szüljenek süncsaládot, naponta”

2022. szeptember 13. 18:08

A publicista megosztotta a „szívhangját”, reflektálva az új rendeletre.

2022. szeptember 13. 18:08
null

Tóta W. Árpád ellenzéki publicista megosztotta a véleményét a kormány új rendeletéről, ami a szívhang meghallgatásához köti az abortusz elvégzését. A publicista humorizálva úgy vezette fel az írását, hogy „megosztom én is a SZÍVHANGOMAT”.

Kifejtette, hogy szerinte „az abortusz szörnyű dolog, teljesen érthető, ha valaki szeretné, hogy minél kevesebb legyen”. Hozzátette, hogy viszont „Ilyen aktivistából kétféle van: az egyik a fogamzásgátlás terjesztéséért küzd. Amelyik ezt nem teszi, az bigott idióta, illetve nőgyűlölő; és nem a magzatok élete érdekli, hanem a fejében zümmögő hangok, meg hogy másokat minél jobban megszívathasson.

Ahogy fogalmazott, „ezt célszerű észben tartani, és az orruk alá dörgölni, ahányszor előbújnak a sötét középkor, a nőgyűlölet, a prüdéria televényeiből, és sápítozni meg ájtatoskodni kezdenek az abortusz miatt. Nekik kell szegezni a kérdést: tehát ön is egyetért azzal, hogy legyen óvszerautomata minden középiskolában? Ugye ideje átdolgozni a tanterveket? Netalán civileket engedni be az iskolába, ha másképp nem megy? Esetleg átgondolni a nevetséges gyermekvédelmi törvényt? Ha igen, akkor az illető komolyan gondolja, és érdemes a figyelmünkre.

Az ő vezérelvük nem az, hogy a magzati élet szent. Hanem hogy dögöljön meg a szomszéd orgazmusa is. És ennél sokkal kellemesebb megoldás, hogy inkább pusztuljanak bele ők az irigységbe”.

Fotó: YouTube/HVG

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kazii
2022. szeptember 15. 14:09
Anyád jobban járt volna nélküled
Wolfram004
2022. szeptember 15. 11:44
Mondjuk a Tótavé valóban jó érv az abortusz megengedése mellett. Nem is amit írogat, hanem a puszta lénye...
Felvidéki MAGYAR
2022. szeptember 14. 17:26
A qrw@ @ny@d már megtette, amikor kisz.rt téged, te véglény!
annamanna
2022. szeptember 14. 16:04
Ez azért marhaság, mert az abortuszról NEM A NŐ DÖNT EGYEDÜL. Nem EGYEDÜL CSINÁLTA A GYEREKET, ÉS NEM EGYEDÜL FOGJA FELNEVELNI. Viszont a szívhangot csak neki játsszák be, miközben vagy a pasija, vagy a szülei azok, akik a végső döntést teljes egészében meghozzák, és mivel a legtöbb nő tökegyedül nem vágna bele a babába, ezért aláveti magát annak, amire mások ráveszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!