Rövidebb lesz a nyitvatartás két budapesti fürdőben

2022. október 18. 09:30

Az energiaválság miatt kényszerülnek a nyitvatartási idő megkurtítására.

2022. október 18. 09:30
null

Két fővárosi fürdőben is rövidül a nyitvatartás. A Palatinus Gyógyfürdő három órával előbb zár a hónap végétől. Jelentősen változik a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő nyitvatartása, valamint a szolgáltatásaik köre is módosul – számolt be a Termál Online.

A Palatinus Gyógyfürdő jelenleg a hét minden napján 9 és 19 óra között tart nyitva. Ahogy a honlapjukon olvasható, október 27-től (csütörtöktől) három órával korábban fognak zárni, tehát 9 és 16 óra között lesz látogatható a Palatinus.

A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő és Székely Éva Uszoda esetében már október 17-től, azaz hétfőtől életbe lépnek a nyitvatartást érintő változások. A sport zóna nyitvatartási ideje nem változik, 6 órától este 8-ig lesznek nyitva.

A Csillaghegyi fürdő Facebook oldalán részletesebben is kifejtik mindennek az okát. Mint írják,

az energiaválság miatt kényszerülnek a nyitvatartási idő megkurtítására.

Ezen felül pedig egyéb takarékossági intézkedéseket is hoztak. Így több medence vizének hőfokát csökkentették.

Fotó: Magyar Turisztikai Ügynökség

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2022. október 18. 14:45
A németek ezt is praktikusabban oldják meg. Általános iskola, második osztály, kötelező úszás oktatás. A viz eddig melegitve volt. Most már nem, de a gyerekek úsznak.
Trombitás Keresztély
2022. október 18. 12:36
🍦 ⋆ 🍫 🎀 𝑀𝒶𝑔𝓎𝒶𝓇😍𝓇𝓈𝓏á𝑔🍪𝓃 𝓂𝒾𝓃𝒹𝑒𝓃 𝒷𝑒𝓏á𝓇. 🎀 🍫 ⋆ 🍦
nana_81
2022. október 18. 12:06
A Palatinust télen gyakorlatilag csak nyugdíjasok és turisták látogatják, ők napközben is tudnak menni, ez egy teljesen jó megoldás, hogy jelentős bevételkiesés nélkül csökkentsék a költségeket. Szabályosan megkönnyebbültem, amikor a múlt héten ott jártam és megláttam a kiírást a korábbi zárásról, ezek szerint nem tervezik teljesen lehúzni a rolót :) A téli Palatinus a város legjobb uszodája, sportolásra és wellnessre is alkalmas és nem foglalják el edzések a fél úszómedencét.
Nabakker
2022. október 18. 11:20
Eddig azért sírt az ellenzék hogy van rezsicsökkentés, most hogy nincs, meg az a baj! Na ennyit a ballibsik eszéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!