Az OMSZ elhatárolódik az Orbán Viktoron és a Fradin gúnyolódó munkatársától

2022. október 21. 17:57

A minap az OMSZ Instagram-oldalán megjelent egy poszt, amelyben a szerző azon viccelődött, hogy az Iváncsa csapata megverte a Fradit.

2022. október 21. 17:57
null

A minap az OMSZ egyik munkatársa közzétett egy posztot az OMSZ Instagram-oldalán, melyben azon viccelődött, hogy a harmadosztályú Iváncsa csapata megverte a Fradit. A posztot az Országos Meteorológiai Szolgálat később eltávolította. 

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyenge UV-index mellett is lehet ekkorát égni.

 Ez a győzelem még a Holdról is látszik, de a MET-ÉSZ rendszerünkből egészen biztosan!” – írták a humorosnak szánt bejegyzésben, egyértelműen Orbán Viktor miniszterelnök választás utáni megjegyzésére utalva – számolt be az RTL.hu. A portál megkérdezte az OMSZ-től, hogy mi állt a törlés hátterében. A szervezet most e-mailben válaszolt. Azt írták:

„Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) nevében tegnap az OMSZ Instagram-oldalán közzétett bejegyzéstől az intézmény vezetése elhatárolódik. A poszt nem az OMSZ állásfoglalását, hanem az egyik munkatársának magánvéleményét tartalmazta, ezért törlésre került”.

Nyitókép: Instagram

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. október 22. 11:40
Egy ilyen munkatárstól nem elhatárolódni kell, hanem kirúgni! Aztán csináljon időjárás jelentést a DK-nak!
fapfafap
2022. október 22. 03:24
a fideszes nem ember.
LancelotDuLac
2022. október 22. 00:24
"Az OMSZ elhatárolódik az Orbán Viktoron és a Fradin gúnyolódó munkatársától" - most hogy ott vigyorgott a levágott lófej az ágyukban.
zorroro
2022. október 22. 00:00
"az OMSZ vezetése elhatárolódik" - az a szakmán kívüli politikai végrehajtó, akit palkovics augusztus 20-án a nyakukba ültetett? A vicceket egyébként rendszeressé kéne tenni az OMSZ oldalán. A lókupecnek és az alattvalóinak sajnos nincs humorérzékük, mert az egy intellektuálisabb dolog. "Félek azoktól, akiknek nincs humoruk" "Akinek nincs humora, az mindenre képes"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!