Ismét óriási gólt ragasztott Dzsudzsák Balázs

2022. november 12. 15:26

A Debrecen csapatkapitánya most a Puskásnak bombázott 25-ről a kapujába.

2022. november 12. 15:26
null

Kiváló formának örvend a válogatottbéli búcsúmeccsére készülő Dzsudzsák Balázs.

A Debrecen csapatkapitánya egy hete szintén egy hatalmas gólt vágott a Vasas kapujába, most pedig a Puskás Akadémia ellen is óriási gólt ragasztott (KATT IDE a videóért!). Egy ellentámadás lezárásaként nagyjából 25 méterről lőtt nagy erővel, pontosan a bal alsó sarokba. Úgy tűnik, hogy Marco Rossi nem véletlenül sorozta be a válogatottba a focistát.

 

Kapcsolódó

Óriási bombagólt lőtt Dzsudzsák Balázs (videó). Bővebben...

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
samuka
2022. november 15. 17:31
Dzsudzsák egy király. Lehet itt köpködni - már akinek van hozzá képe -, de annak semmi értelme és jogosultsága. Egy félresiklott pályájú hős Ő. Tök mindegy mi történt, hogy rosszul döntött-e vagy sem. Mindenképpen a legnagyobbak között a helye.
pragmatika
2022. november 13. 13:57
Dzsurdzsi? Régen tényleg jó volt, ez a gól is azokat az időket idézte. Sajnos azonban már erősen érezteti hatását Balázson az idő vas foga. Egyre ritkábban talál ilyen formát.
Lajoss
2022. november 13. 08:51
Lőtt egy nagy gólt..és most el kell ájulni?
DrPepper
2022. november 13. 08:28
:) Én kérek elnézést. Van egy válogatottnak nevezett csapata, ami sem az UEFÁnak sem a FIFÁnak nem tagja, a Vatikán, Csecsnia és a Sámi válogatott ellen játszott pár meccset. :) A mi válogatottunkkal sohasem találkoztak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!