Havas Henrik: Megnyugtatom az összes kormányközeli figurát, már letettem arról, hogy a melegekről írjak

2022. november 23. 18:51

„Elég sok Szájer típusú van köztük, azaz kettős életet élő senkiházi, de eszembe se jut »leleplezni« őket” – közölte Havas.

2022. november 23. 18:51
null

Havas Henrik a Facebookon osztotta meg gondolatait legújabb könyvével kapcsolatban, melynek címe: „Pornósztár diplomával”.

„Ha valaki, pláne, ha nemrég megtért mélykeresztény felizgatná magát, hogy a 30. könyvem címe Pornósztár diplomával, annak azt javaslom, hogy olvassa el a bős-nagymarosi vízlépcsőről, a Dunagate-ügyről, a Kádár-rendszer sajtópolitikájáról, a Grósz-Ceausescu találkozóról szóló könyveimet, de ha csatornamászó, akkor nyilván túl van már a rokonlelkekről, például a Kelemen Annáról szóló könyvemen” – fogalmazott bejegyzésében Havas.

Közölte, azt is, hogy

a jövőben nem kíván homoszexuálisokról könyvet írni.

„Megnyugtatom az összes kormányközeli figurát, már letettem arról, hogy a melegekről írjak, mert bár már megbarátkoztam velük, de elég sok Szájer típusú van köztük, azaz kettős életet élő senkiházi, eszembe se jut »leleplezni« őket” – írta.

Nyitókép: Facebook

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. november 28. 08:06
LU' FASZT A PECSÁÁDBA TANÁR ÚR..APUCI.
amca
2022. november 24. 18:49
Mikor a szahar felfelé tör. Henrik a szaharneve. Igy lett 1 db elektrikből tanárúr??? .Tanár lennék ,kikérném magamnak.
nyugalom
2022. november 24. 09:38
Kit erdekel ez a gusztustalan 00?
Vargá Nya
2022. november 24. 09:36
Megynugtatom Havas Henriket, senkit nem érdekel miket beszél vagy ír
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!