A zene az élet, amíg csak fel tudok menni a színpadra – Demjén Ferenc a Mandinernek

2022. december 22. 13:22

Idén is nagyszabású koncerttel zárja az évet Demjén. Bár a december 30-i fellépés címe: „Ezzel még tartozom”, a művész hangsúlyozza, szó sincs búcsúkoncertről.

2022. december 22. 13:22
null
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

Ezzel még tartozom – ezzel a címmel tartja az idén hetvenöt éves Demjén Ferenc immár huszonötödik, december 30-i hagyományos stadionkoncertjét a Papp László Sportarénában. A legendás, Kossuth-díjas énekesnek az előző hetekben is több fellépése volt, az esztendő megkoronázása azonban – leszámítva a Covid-időszakot – mindig az év végi Aréna-buli jelenti.

Eddig soha nem játszott dalok a repertoárban

Demjén Ferenc a Mandinernek elmondta, számos olyan dala van, amit még soha nem játszottak, mert a koncerteken mindig kellett a hely a „kötelező” slágereknek. „Most is csak pár ilyen szám fért bele, mégis ez adja az egyik különlegességét ennek a nagyszerű újabb találkozásnak” – fogalmazott. Hangsúlyozza: ez nem búcsúkoncert, jövőre újabb fellépéseket tervez. „A zene az élet az utolsó percig. Pontosabban addig, amíg még fel tudok menni a színpadra. Ha már csak visznek, azért majd elgondolkodom. Hál’ Istennek, remek orvosaim vannak, s jelenleg semmi komolyabb betegségem sincs. Szóval remélem, lesz még több ilyen nagyszabású koncert, s együtt megyünk tovább a kisebb korosztályokkal is” – mondja.

A pesszimizmus senkinek sem jó – mondja Demjén Ferenc

A művész szerint továbbra is az a

A pesszimizmus senkinek sem jó, legbelül mindenki szeretne boldogabb lenni!

Nyitókép: Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2021. december 30-án (MTI/Mohai Balázs)

***

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zovirax
2022. december 22. 17:37
Mindig is az egyik legnagyobb kedvencen voltál és az is maradsz...köszönöm, hogy vagy nekünk...
Tommaso
2022. december 22. 15:37
"A zene az életem, amíg csak fel tudok tán torogni a színpadra" / Demjén / "A kenyerem javát már megittam" / Demjén /
Bell & Sebastian
2022. december 22. 15:31
Csak rá ne dőljön a V-motor beatnagypapira, mert legalább kettő markos legény kell ahhoz, hogy lerángassák róla. Mindegy, melyik oldalára esik, a kipufogó garantáltan nem fogja megégetni.
Lajoss
2022. december 22. 15:24
Egy roncs,szegény,én már nem égetném magam..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!