Ellopták a Jézuskát a kiskőrösi betlehemből

2022. december 23. 14:43

Arra kérték a lakosságot, hogyha van valakinek otthon nem használt babája, támogassák a helyi jászolt.

2022. december 23. 14:43
null

Érdekes eset esett meg Kiskőrösben: ellopták a Jézuskát a betlehemből. A Kiskőrös Városáért Alapítvány ezért arra kérte a lakosságot, hogy ha valakinek van otthon nem használt babája, akkor azt adja le a Petőfi Sándor Művelődési Központban, hogy befektethessék a jászólba.

Nyitókép: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soosandras
2022. december 24. 10:53
És örvendezzünk kiderült Farkas Flórián ártatlansága.
Vidėken újrakezdő
2022. december 24. 08:20
Biztos, hogy ellopták?? Éjfélkor fog megszületni, addig üres a bölcső. (Mandiner, mi az a jászÓl?)
Osztap Bender
2022. december 24. 07:00
Ezzel fociznak otthon a kiskőrösi cigány purdék. Apjuk hozta ajándékba az éjjel. De az is meglehet, hogy egy cigány kislány dajkálja a babát, amit az anyja lopott neki karácsonyra. Az önkormányzat pedig megtanulhatná már, hogy ebben a pocsék, szemét világban védelmezni, őrizni kell az ilyen hagyományokat. Még a Jézust ábrázoló babát is!
formaegy
2022. december 23. 19:57
Gyurcsányra tippelek. Nem tud elmenni Rómába bérmálkozni (az egyik legaljasabb ateista vezető) így a kis Jézuskának akarja bevallani aljas bűneit amit M.o. ellen a magyar emberek ellen elkövetett, elkövet. Cseh Katka segített neki. Engedélyt kaptak az EP enyveskezű frakciójától, Leyen pedig rábólintott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!