A FICSAK a pedofília törvényi meghatározásának felülvizsgálatát javasolja a kormánynak (VIDEÓ)

2023. február 14. 16:32

Király Nóra azt javasolta a szülőknek, hogy figyeljenek oda jobban a gyermekeikre.

2023. február 14. 16:32
null

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) a pedofília törvényi meghatározásának felülvizsgálatát javasolja a kormánynak, miután a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola 39 éves LMBTQ-aktivista pedagógiai asszisztense azt állította: a kiskorú fiúval való viszonya a vonatkozó jogszabályok szerint nem pedofília. A Hír TV Király Nórát, a FICSAK alapítóját kapcsolta.

Az összeállításban Szabó János, a Hír TV munkatársa felidézte, hogy „ez az ügy borzolja a kedélyeket”, és bíznak benne, hogy a tankerület megfelelően kezeli majd a helyzetet, és meglesz majd a következménye a történteknek” – mondta el Király Nóra.

A FICSAK alapítója az javasolta a szülőknek, hogy

figyeljenek oda és beszélgessenek sokat a gyermekeikkel, hogy az ilyen ügyek mihamarabb kiderüljenek.

 A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

 Nyitókép: Facebook

***

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. február 14. 23:33
nem értem, hogy miért nem lehet az ilyen elmebetegeket kipucolni .... :-( legalább, legyen egy karakter-szám limit ... hogy olvashatóbb legyen a kommentfal!! ..
Tallium
2023. február 14. 20:29
Hmmm. Egy kicsit provokatívnak kell lennem e témában. Én sosem racionálisan lettem szerelmes. Csak úgy lángra gyúlt a lelkem, az eszem meg elment. De sosem nemileg éretlenek iránt. A dilemma egy férfinak a nemileg érett, de mentálisan éretlen, tehát valójában mégiscsak gyerek lány. Bevallom átéltem. 18. éves volt, kivártam, 40 év múlva feleségül vettem. Mert nem azt szerettem benne, hogy 18. éves, hanem, hogy Ő. Ő FELESÉGEM...
balbako_
2023. február 14. 18:41
A PDSZ tudta, hogy ez a görény pedofil buzi?
Ügyek
2023. február 14. 18:09
Szabó Tímea és Tordai Bence hol van? Most miért nem ordibálnak? Óbudai suliban tanított ez a p.....l!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!