Vége a találgatásoknak: Hosszú Katinka babát vár (VIDEÓ)

2023. március 16. 22:08

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő az Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt.

2023. március 16. 22:08
null

Hosszú Katinka egy különleges videóban osztotta meg követőivel a jó hírt: gyermeket vár.

Az Instagram-oldalára feltöltött felvételen pályatársai és ellenfelei jellemzik röviden az úszónőt. Majd e felsorolás után Hosszú Katinkát láthatjuk egy fekete úszódresszben, ahogy megsimogatja gömbölyödő pocakját, és válaszol a videó címére, amelyben azt a kérdést tették fel: „Ki is Hosszú Katinka?” 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az utóbbi időben több hír is felröppent arról, hogy az olimpiai bajnok anyai örömök elé néz, de a hivatalos bejelentésre csütörtök estig kellett várni.

Gratulálunk!

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanv2
2023. március 26. 17:04
Gratulálok!
Ekrü
2023. március 17. 10:25
A jó Isten áldása legyen rajta és a születendő kisbabáján is. Az érmeket pedig, amit az országnak szerzett köszönjük.
formaegy
2023. március 17. 08:30
Ja, aki "bujdosott a média elől, mert várandós" Érdekes, már nem szégyelli, hogy várandós? Sok ezren várandósak e Hazában, és még büszkék is rá! Minden kismamának jó egészséget!!!!!!!!!!
lynx
2023. március 17. 07:58
Miért kell ezt a hírt is fikázni egyeseknek? Miért? Miért mennek a nyilvánosság elé a betegek? Miért büdösítenek bele ebbe is? Miért nem bírják visszatartani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!