Letartóztatták a kisfia halálával gyanúsítható polgári nevelőanyát

2023. március 03. 15:34

A gyanúsított nem ismerte el, hogy bántalmazta volna a gyermeket.

2023. március 03. 15:34
null

A Debreceni Járásbíróság március 3-án egy hónapra elrendelte annak a nőnek a letartóztatását, akivel szemben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség – tájékoztatott a hírről pénteken a HAON.

A lap tájékoztatott róla, hogy a megalapozott gyanú szerint a nő február 26-án, a késő délutáni órákban polgári lakóhelyén a nála mint nevelőszülőnél ideiglenes hatállyal elhelyezett kétéves és öt hónapos kisfiút – annak szófogadatlan viselkedése miatt – 

olyan súlyosan bántalmazta, hogy a gyermek röviddel az eset után elhunyt.

A lap közölte, hogy a nyomozási bírónak a gyanúsított nem ismerte el, hogy bántalmazta volna a gyermeket. A gyanúsított terhére rótt bűncselekmény büntetési tétele 2-8 évig terjedő szabadságvesztés büntetés. A nyomozás azonban a kezdeti szakaszban van, az ügyben több személy tanúkihallgatása várható.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. március 03. 17:56
agyonverni a bortonben
Hesperia
2023. március 03. 16:45
2-8 év börtönbüntetés? Egy nem egészen 3 éves, a gyilkosa gondjaira bízott gyerek agyonveréséért? Ennyi és kész?! Jó magaviselet esetén 2 év után hazasétál? NOrmálisak vagyunk?
Benito3
2023. március 03. 16:31
Az a baj, hogy sok nevelőszülő csak a pénz miatt vállalja a nevelőszülőséget és ilyen rohadékok is kapnak gyereket. Aki ezt a nőt kiválasztotta, annak is irány a böri. Ez hatósági felelősséget is felvet.
világbéka
2023. március 03. 16:26
Sokkal tüzetesebben meg kéne nézni, ki alkalmas nevelőszülőnek, ki nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!