Hoppá: folytatja az árcsökkentést a SPAR

2023. március 20. 09:18

Mutatjuk, milyen termékekre vonatkoznak a kedvezmények.

2023. március 20. 09:18
null

Lapunk korábban már megírta, hogy elindult az árháború a vásárlók kegyeiért a kereskedelmi láncok között.

A Mandiner beszámolt arról is, hogy a SPAR minden héten új termékek árát csökkenti.

Az Index megtudta, hogy ezen a héten március 20-a hétfőtől a promócióban részt vevő:

  • pékáruk (kenyerek, zsemlék, kiflik, bagettek, paillasse-ok) ára 7–40 százalékkal,
  • haltermékek ára 18 és 30 százalék közti mértékben csökken,
  • míg egyes húskészítmények (virsli, baconszalonna) 5 százalékkal kerülnek kevesebbe.

A lap arról is tájékoztatott, hogy a vásárlókat a hetente csökkenő árak mellett az egyéb kedvezmények, akciók, hűség- és kuponajánlatok is segítik abban, hogy minél kevesebbet költsenek.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. március 20. 15:21
Hoppá?!!!! Mon a legnagyobb az infláció, az élelmiszerinflációról nem is beszélve. A bérek meg a béka segge alatt vannak. Hoppá, mi, ostoba barmok.....
Odone Ricci
2023. március 20. 14:04
Az átlagos hivatalos infláció a több EU-tagországban csaknem 1O%, a valóságban magasabb. Mindennek felemelték az árát minimum1O-2O%-kal. Az autógumicserétől a sport tanfolyamig minden drágább lett. A szállítási költségekre, az energia drágulásra és a két és féléves pandémia miatti nyereség kimaradásával érvelnek. (a focimeccsekre és az éttermekre azért nem sajnálják a pénzt). A mostani sok tüntetés, zavargás, erőszak az általános elégedetlenség következménye. A külföldi kereskedelmi láncoknál (nem nevezem meg őket) vigyázni kell, ha nagyon olcsón adják a termékeket, mert előfordul, hogy az egészséget veszélyeztető adalékokat tartalmaz, melyeket külföldön már régen betiltottak............
bispora
2023. március 20. 13:31
Erről az jut eszembe, hogy telesírták a médiát az agrárpolitikusok, hogy megjelent nálunk több százezer tonnányi majd féláron kínált ukrán gabona, ami miatt a magyar termény nem eladható. Nos akkor magyarázza már el valaki, hogyan lett a száraztészta- pékárú ára megduplázva az elmúlt fél évben?
Abraxos
2023. március 20. 13:22
Hoppá: Hoppá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!