Kiderült, mi okozhatta a csomagtartóban talált gyermek halálát

2023. április 17. 06:10

A gyermek nagymamája árulta el a sajtónak.

2023. április 17. 06:10
null

Mint arról korábban a Mandiner beszámolt, szombaton reggel Nyíregyházán egy két év körüli halott és egy egy év körüli sérült kisgyermeket találtak egy autó csomagtartójában. A kocsival egy férfi és egy nő parkolt le a helyi rendőrség mellett,

majd besétáltak és szóltak, hogy az autóban egy halott kisgyerek van.

Megtalálták a halott gyermekek édesanyját

Vasárnap kiderült: megtalálták az édesanyját annak a kisgyermeknek, akit holtan találtak egy csomagtartóban Nyíregyházán. A 17 éves szülő egy nyírségi anyaotthonban él legkisebb gyermekével. Erről itt írtunk bővebben.

Kiderült: mi okozhatta a csomagtartóban talált egyik gyermek halálát

„Úgy tudom, a kisfiú valamilyen húst fogyasztott, egy csontot pedig olyan szerencsétlenül nyelt le, hogy a torkán akadt szegénynek, amitől megfulladt. Az unokám ugyan próbálta kivenni, de sokkot kapott és már nem sikerült neki. A kezei között halt meg a gyerek” – nyilatkozta a Blikknek a nevelőanya nagymamája.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 18. 12:07
Gyámhivatal, gyermekvédelem, védőnői szolgálat, gyermekorvos? Lófasz a seggükbe!
evpus
2023. április 18. 07:01
Sántít az egész történet, vagy tényleg ennyire hülyék a cigók!
grrrgo
2023. április 17. 16:43
Kiderült, mi okozhatta a csomagtartóban talált gyermek halálát! Vagy az emberi tudatlanság vagy az emberi gonoszság! Azt hiszem mindkettőt Lucifernek "köszönhetjük".
nempolitizálok
2023. április 17. 14:51
Tippem szerint itt egy kiterjedt, országos cigánybiznisz lehet, amelyben gyermekvédelmi ügyintézőket is lefizetnek. Annyi, hogy történt egy "üzemi baleset", valakit idegesítehetett a kisgyerek sírása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!