Koltai Róbert az agyműtétjéről: Menni sem tudtam, nagy baj volt

2023. április 07. 12:31

A színész/rendező elmesélte a gyógyulásának tapasztalatait.

2023. április 07. 12:31
null

Koltai Róbert újfent a DTK: Elviszlek magammal című YouTube-műsor vendége volt. A Kossuth-díjas művész másodszorra szerepelt a műsorban, viszont az első szereplését nem mutatták be, mivel nem volt megfelelő állapotban a beszélgetéshez.

Elmondta Koltai, hogy két héten keresztül vizsgálták a kórházban, mert az orvosok nem tudtak rájönni arra, pontosan milyen betegség állhat a tünetei mögött.

Nagy szünetekkel beszélt, alig tudott járni, az orvosok pedig Parkinson-kórra és jóindulatú daganatra is gyanakodtak. 

D. Tóth Kriszta is így emlékezett vissza: a színész kereste a szavait, sokszor csendben volt. Elmondta a művész, hogy „erről nem tudok most sem vidáman beszélni, mert nagyon rossz volt. Amíg baj volt és nyomta az agyvíz a fejemet, azt az idegcsoportot, a szobából kimenni is fájt. Ahogy betették a söntöt, elmúlt a fájdalom, s most már napi két kilométert sétálok.”

Egy másik műsorban a színész kifejtette, hogy milyen volt a gyógyulási folyamat: „Menni sem tudtam, nagy baj volt. Hála az orvosoknak és a Teremtőnek, ma már minden rendben. Mindenfélére lehetett gyanakodni. De ahogy behelyezték a söntöt, amely befolyásolja az agyvíz áramlását, jól lettem. A betegtársaim megtapsoltak, mert csak járókerettel tudtam közlekedni,

Nem volt biztos, hogy sikerül a műtét, de amint megcsinálták, másnap már gyorsan is tudtam menni”.

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. április 08. 09:35
Most jöttek rá, hogy vízfejű?
gacsat
2023. április 07. 18:23
Mer nagyon húzta az agya a szája szélét.
letsgobrandon
2023. április 07. 17:49
Szabó baktert megmentette a halott oktatásegészségügy
csulak
2023. április 07. 16:51
jo gyogyulast
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!