Ezt nem hiszi el: szakadékban végződik Soroksáron az egyik utca! (FOTÓK)

2023. április 23. 13:21

A Metropol beszámolója szerint életveszélyes a helyzet a Péter Apostol utca végén.

2023. április 23. 13:21
null

Soroksáron, a Péter Apostol utca végén nincs kerítés, vagy bármilyen figyelmeztető tábla – számolt be a Metropol. Nagy felháborodás váltott ki a soroksáriak körében az a szakadék, amely a Péter Apostol utca végén található. A helyszínen ráadásul se korlát, se egy figyelmeztető tábla sincs kihelyezve, így lényegében semmi sem védi a gyanútlan járókelőket, vagy még inkább a kerékpárosokat. A helyiek szerint

csak a csodának köszönhető, hogy eddig nem történt tragédia. 

A szakadék közterületen van, így elsősorban

az önkormányzat felelőssége lenne orvosolni a problémát.

A Metropolnak egy helyi lakos is nyilatkozott, aki elmondta,nem érti, hogy az városvezetés miért nem tesz semmit. A 23 éve a környéken élő nő szerint sok gyerek, és járókelő szokott az utcában jönni-menni így érhető az aggodalom.

 Fotók: Bánkúti Sándor

 

***

Nyitókép: Bánkúti Sándor

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2023. április 24. 18:37
A "szenzációról" beszámolunk, de a fejleményekről már nem, nyilván... "Napokon belül kész lesz a kerítés, ami elhárítja a veszélyhelyzetet Soroksáron. Az önkormányzat már ismeretlen tettes ellen feljelentést is tett, hiszen a gyanú szerint valaki ellopta a kerítést, ami az utca végén volt." https://hirtv.hu/ahirtvhirei/napokon-belul-kesz-lesz-a-kerites-ami-elharitja-a-veszelyhelyzetet-soroksaron-2566810
Türannosz
2023. április 23. 20:50
Elég már a nem hiszem el, meg nem találja ki címadásokból, prolik!
holnapislesznap
2023. április 23. 19:50
huha... de még útburkolat sincsen rajta... sima földút... hasonlón mentünk le a töltésről a holtágra pecázni - két-három kiló kárász után biztonsággal hazabringáztunk :-) ez vagy... jó pár évvel ezelőtt volt egy másik tér-idő síkon :-)
almaska
2023. április 23. 17:40
Lehetne újdonságnak is tartani. Egy zsákutca aminek nincs "feneke".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!