Magyar rendőr szavait idézi a szlovák média a hazai tüntetés kapcsán

2023. május 22. 08:53

A magyar rendőrség „óriási türelemmel” lépett fel – írja a Hospodárske noviny.

2023. május 22. 08:53
null

A magyar rendőrség „óriási türelemmel” lépett fel péntek este a Fidesz kormánypárt székházánál tartott, nem engedélyezett gyűlés radikális résztvevőivel szemben. Ezt Fülöp Gergely, a Budapesti Rendőrfőkapitányság szóvivője jelentette ki egy rendkívüli sajtótájékoztatón – számolt be a TASR hírügynökség budapesti tudósítója, írja a Hospodárske noviny.

A lap beszámolója szerint több ezer tüntető diák Budapest utcáin pénteken ismét követelte a magyar pedagógusok azonnali béremelését és a pedagógusok jogállásáról szóló törvénytervezet visszavonását. A tüntetés hivatalos befejezése után a demonstrálók egy csoportja a Fidesz kormánypárt Lendvay utcai székházához vonult.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huszj
2023. május 24. 18:33
De fájintosan egymásnak ugrotok emberek. A Kádár rendszer szar volt, de legalább nem volt gyűlölködés az emberek között. Hát azt a részét igenis visszasírom. "Szeressük egymást gyerekek.....".
zsanett-kúnrum
2023. május 22. 19:29
Az az igazság, hogy annyira gyenge ezeknek a tiltakozóknak a pedigréje, hogy siman atlépek a történések felett, és inkább azt nem értem, hogy annyi gurulóbaksisból miért csak ennyire tellik?
benedek77
2023. május 22. 18:59
Rendőr=kutya, csicska, verőlegény. 2006-ban jobbost vert, most balost ver, ha fordul a széljárás újra titeket fog. Semmi sajnálatot nem érdemelnek, az év nagy részében lógatják a faszukat, és bűnözőknek asszisztálnak.
amca
2023. május 22. 18:31
Megnézném a Nagy demokraták ,mit tettek VONA ezzel a csürhével. Danton,Marat, Róbrtpeti= Guillotine. Napoleon= Kartács. Lenyin,Koba,Trockij= Cseka, főbelövés. Ciohnbéla, samueltibi= sortűz. Rosenfeld Matyi = min. Recsk Szadesz bűnözők= Recsk újra. Roncsmentum, Rommentum= Hortobágy, kényszermunka
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!