Először szólalt meg Gálvölgyi János, mióta kiengedték a kórházból

2023. május 28. 21:57

Mielőbbi vissza akar térni a színpadra.

2023. május 28. 21:57
null

„Köszönöm az érdeklődést, és köszönök szépen mindent” – nyilatkozta az ATV Heti Napló című műsorában Gálvölgyi János Kossuth-díjas színművész. A művész először adott interjút azóta, hogy betegsége miatt intenzív osztályon kezelték. Gálvölgyi azt mondta, hogy

annyi köszönet nincs, amennyi szeretetet kapott kórházi tartózkodása és születésnapja alkalmából.

A hangja nem az igazi, de fizikailag jól van

Bár arról nem kérdezték a műsorban, hogy rosszullétekor a mentő nem érkezett hozzá ki egy órán belül, de úgy fogalmazott, nem is tudna mit mondani, mert „akkori állapota ezt nem engedi meg”. Az ügyben Pintér Sándor belügyminiszter is vizsgálatot rendelt el.

A művész jelenleg fizikailag jól van, bár a hangja nem az igazi, de reméli, pár napon belül az is a helyén lesz. A jövőbe tekintve megjegyezte, minél előbb szeretne visszaadni valamit abból a szeretetből, amit kapott; ha ez a színpadi szereplésében kimerül, annak szívből örül – hangzott el a Heti Naplóban.

Gálvölgyi János május 24-én térhetett haza a kórházból, ahol két hétig ápolták, ahová május 10-én, légzési nehézségek miatt vitték be aggódó családtagjai. 

Nyitókép: MTI/Kallos Bea 

***

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2023. július 06. 10:25
Gábor Zsazsa effektus.
Kamcsatka5
2023. május 29. 20:37
Minek? ki ez?
Alone
2023. május 29. 09:46
Ezek mind a színpadon akarnak meghalni. Kellünk nekik, de nagyon. Mi vagyunk a közönség ehhez a cirkuszhoz.
Johann Luipigus
2023. május 29. 09:32
Jól használd ki a még hátralévő idődet, és tisztítsd meg a lelkedet a gyűlölettől mielőtt az Úr elé állsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!