Dömötör Csaba Daniel Freundnak: nem vagyunk alsós osztály, nem vagyunk beosztottak és nem vagyunk gyarmat

2023. május 18. 07:18

Ha Brüsszel szerint az Magyarország házi feladata, hogy még jobban bevonódjon a háborúba, akkor „ezt a leckét nem írtuk meg, és nem is fogjuk” – jelentette ki az államtitkár.

2023. május 18. 07:18
null

Dömötör Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselője videóban válaszolt az európai parlamenti ellenőrző bizottsággal Magyarországra érkezett Daniel Freundnak, aki korábban leszögezte: azért érkezett hazánkba, hogy ellenőrizze, megcsináltuk-e a házi feladatunkat.

Dömötör erre reagálva kijelentette, három dolgot fontos tisztázni:

nem vagyunk alsós osztály, nem vagyunk beosztottak és nem vagyunk gyarmat”.

Hozzátette, ha Brüsszel szerint az Magyarország házi feladata, hogy még jobban bevonódjon a háborúba, akkor „ezt a leckét nem írtuk meg, és nem is fogjuk” – jelentette ki Dömötör.

Mutatjuk az említett felvételt:

Nyitókép: Képernyőfotó 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 18. 16:21
ez a szemét ide mer jönni? miért nem csapja fejbe valaki egy lapáttal?
NERbot
2023. május 18. 11:18
Dömötör Csaba derűs ábrázatáról soha nem jutna az ember eszébe egy jóllakott óvódás.
llnnhegyi
2023. május 18. 09:48
Tisztelt kormány-képviselők! NEM kell válaszokkal bombázni az EB küldöttség tagjait előre, közben... Ez is az egyik céljuk.. bevonni..bevonni.. hazánkat, minden sz...
EX - Terminátor
2023. május 18. 08:51
MINDEGY MIT TESZTEK!!! A HOZZÁTOK HASONLÓ FÉRGEKET EGYSZERŰEN CSAK KI FOGOM CSINÁLNI, ÉS SEMMI AZ ÉG ADTA ÉG VILÁGON NEM FOG TUDNI VÁLTOZTATNI RAJTA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!