Gálvölgyi János még mindig nincs túl a közvetlen életveszélyen

2023. május 13. 20:29

Az RTL azonban úgy értesült, hogy a színész jól reagál a kezelésekre.

2023. május 13. 20:29
null

Az Országos Mentőszolgálat pénteken közleményt adott ki, amelyben közölték, kivizsgálták, hogy miért nem érkezett ki időben a mentő a Gálvölgyi Jánoshoz. A vizsgálat megállapította: a segélyhívást fogadó mentésirányító rosszul döntött, amikor a bejelentőtől kapott információk alapján az esetet nem az életveszélyes kategóriába sorolta, ennek következtében nem történt meg a rendelkezésre álló és riasztható rohamkocsi azonnali kiküldése.

Ezzel kapcsolatban Pintér Sándor belügyminiszter időszerűnek látott egy vizsgálatot a mentőszolgálatnál. Felkérte tárcája belső ellenőrzési főosztályát, hogy visszamenőleg is tekintsék meg a központi mentő irányító csoporthoz érkező hívások esetlapjait, és foglaljanak állást, indokolt-e a mentésirányítók továbbképzése, érzékenyítése.

Az RTL Híradónak nyilatkozó mentős szakszervezet is azt az álláspontot képviseli, hogy a mentőszolgálat vezetőinek is vállalni kellene a felelősséget a hibákért.

Gálvölgyi Jánost immár negyedik napja ápolják a Semmelweis Egyetem Klinikáján.

Az RTL úgy tudja, hogy Gálvölgyi János jól reagál a kezelésekre, azonban nincs túl a közvetlen életveszélyen.

***

***

Nyitókép: MTVA / Hagyaték: Keleti Éva

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2023. május 14. 19:18
Remélem elveszik tőle a lélegeztetőgépet, hisz azt nem lett volna beszerezni, az ellenzék szerint. De legalább kihúzzák a konnektorból, míg porszívóz a takarítónő. Remélhetőleg végleges agykárosodást kapott a vén zsiráf oxigén hiányában, így csak meghosszabbítja az örökségre váró tetves zsidó pereputty türelmetlenségét.
Saksafar
2023. május 14. 17:08
Csak nehogy most haljon meg, mert akkor a zóóóóóbáááán volt ez is.
edico
2023. május 14. 09:45
Egy ember érdekében átszervezzük az egész ellátást. Lényeg, mindenki álljon haptákba ha őfelsége köhint.
Egy Ember
2023. május 14. 08:55
Kövécs Lali bácsihoz is késve ment a mentő és bizony Pintér Sanyi akkor nem indított vizsgálatot. Igaz Lali bácsi mindig is Fideszes szavazó volt. Nem kellene beszarni ha egy balos saját családja hibájából nem kap időben segítséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!